Halloween

Halloween mood

Ik beken, ik ben niet zo’n Halloween-mens. De versiering is nu niet bepaald gezellig en de verkleedkleren niet bepaald elegant. Maar met 2 min’is in huis heb je weinig keuze. Inleving alom. Mathis is grote fan van Halloween. Ieder jaar gaan we met een pompoen aan de slag, kopen we nieuwe outfits én maken we een Halloween tocht. Punten scoren noemen ze dat!

Verkleed stress

Wil je Amélie en Mathis instant blij maken, moet je met verkleedkleren afkomen. De speelkamer ligt vol. Zo verschijnen ze op een doodgewone zondag al eens als skelet, spook of natuurlijk als prinses. Ieder moment om verkleed te mogen buitenkomen en in de schijnwerper te staan, is een kans die ze niet laten liggen! Halloween was de eerstvolgende op hun lijstje!

De school besloot om de kids nog gekker te maken en een Halloween avond te organiseren. 2 weken hebben ze afgeteld. De dag van het feestje waren ze niet te houden – arme juffrouw en meester. En euh… arme ouders. Dat gek mag je redelijk serieus nemen. We moesten de voortuin versieren (ons huid ligt in de straat van de school en we werden vriendelijk gevraagd om wat versiering buiten te zetten) maar al die pakjes die in de verkleedkoffer lagen, waren niet genoeg meer. Amélie en Mathis wouden een nieuwe Halloween outfit!

Halloween

Halloween outfit

Amélie wist al snel wat ze wou zijn, een vampier. Gezien in een filmpje op school. Inclusief het bloed dat rond haar mond zat en de bun in haar haren. Mijn kleine meid werd een scary girl. Haar broer was een ander paar mouwen…. Dit kan én moeilijk beslissen én wilt altijd meer dan alleen een kostuum. Jullie weten ondertussen al dat ik weinig tot geen tijd heb voor winkels te bezoeken, Halloween kostuums kopen we online. Dus Mathis laat ik los op de website en laat ik zijn kostuum zelf samenstellen. Een Scream kostuum dus en bijhorende accessoires, zijn zeis. Een klein stresje die het net weer wat meer Sabrina maakte? Ik slaagde er weeral in te laat te bestellen, gelukkig door de goede service kwam het pakje voor de middag toe. Klaar om namiddag lachende gezichtjes te toveren en toch te genieten van ons Halloween feestje. Maar ik heb gezweet. En lessen getrokken! 🙂

Halloween

Halloween feesten tot laat in de avond

Het moet gezegd, het was een plezant Halloween feestje! De kids amuseerden zich de hele avond met de vriendjes en vriendinnetjes. De hele school was versierd, in iedere klas was er een activiteit, Halloween disco, goochelaar en om de mama’s en papa’s bezig te houden, was er drank. Tuurlijk!

Trouwens, nog zelf op zoek naar een leuke outfit, show kostuums en tal van Halloween accessoires.

Halloween

Halloween

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: