Halverwege de vakantie uitstappen alarm

For real?! Is die eerste maand van de vakantie al gepasseerd? Tijd om nog enkele leuke ‘must do’ activiteiten in te boeken alvorens het schooljaar weer om de hoek komt piepen. Ben je inspiratieloos? Hieronder vind je alvast 10 originele uitstapjes die je zeker deze zomer moet doen! Instant plezier bij je mini gegarandeerd!

Vakantie uitstapjes

  1. Ga eens op stap met een pony. Van wandelingen tot een ritje op je pony. Er zijn tal van centra die dit aanbieden Check hier 
  2. Bezoek het blote voetenpad. Best voor kindjes vanaf +- 5 jaar. Het is een leuke en terwijl leerrijke ervaring op een speelse manier.
  3. Ga de nieuwste film van Dory bekijken in de cinema of Ice Age of Kungfu Panda of … Tal van mogelijkheden. Vergeet gewoon de kom popcorn niet!
  4. Dino’s alive expo in Oostende. Hier komen de dino’s tot leven. Interactieve expo, ideaal voor stoere jongens.
  5. Bezoek Plopsa de Panne zo lang het nog open is en zij geen milieu vergunning hebben 😉
  6. De kasteelfeesten in het kasteel van Horst. Het was vorig jaar voor Mathis dé belevenis van de zomer. Je kan er het prachtige kasteel bezoeken, ridder gevechten bijwonen, zelf een zwaard shoppen, roofvogels bewonderen en nog veel meer!
  7. Mooie zomerse dag? Dan is hidrodoe de place to be! Beleef er meer dan 120 activiteiten, buiten en binnen. Speel watervoetbal, maak een draaikolk of  maak je eigen waterstofraket!
  8. Ga railbiken of spoorfietsen in Tessenderlo.  Railbike is fietsen op de spoorlijn. De wagens bieden plaats voor vier volwassenen: twee sportievelingen trappen en twee genieters rijden gewoon mee. 4 km fiets je doorheen de mooie landschappen die Limburg te bieden heeft!
  9. Bezoek de pannenkoekenboot in Antwerpen. Volle maag en plezier verzekerd bij de mini’s.
  10. Openluchtmuseum in Bokrijk blijft een topper. Ga 100 jaar terug in de tijd en laat je kids het leven van toen ontdekken.

Olmense zoo Olmense zoo IMG_5670 pairi daisa pairi daisa

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: