Handmade in Belgium

Zondag is het ons dagje dames, tijd om ons (en ons eigen ) mama’s nog eens in de bloemetjes te zetten. En dus vind ik dat jij als mama recht hebt op een extra dagje plezier met vriendinnen en of met je gezin én een extra shoppingske moogt placeren! Het is toch ten slotte “moeder” dag. Jij, geweldige mama, hebt recht op een dagje plezier, iets lekkers eten en drinken & aan jezelf te denken of al genietend met je gezinnetje.

En dan ben je aankomde zondag op het goede adres in Hasselt. In het cultureel centrum vindt ‘handmade in Belgium‘ plaats. Alweer de 12de editie van deze leuke beurs. Deze hippe en stijlvolle eendags-beurs is de ideale gelegenheid om producten te scoren die je anders alleen maar op je scherm voorbij ziet komen. Maar liefst 80 standhouders pakken uit met de nieuwste trends op vlak van interieur, sieraden, fashion, stationery en lifestyle. Eén grote ruimte met tal van mooie spulletjes voor jezelf, voor je liefste of je mini’s. En iedere shop heeft een even uniek aanbod.

Voor de DIY fans zijn er standen met hippe stofjes en allerhande materialen om zelf mee aan de slag te gaan. Ook kinderen kunnen hier genieten, zo is er gratis kindergrime voorzien en kunnen ze lekker ravotten in de ruime speeltuin van het Cultuurcentrum. In het bekende Theatercafé kan je lekker relaxen met een heerlijke lunch of drankje.
Van gezelligheid en plezier gesproken!

Zebrazonderstrepen zal aanwezig zijn met een leuke collectie van decoratie spulletjes, baby- en kinderkleding. Merkjes zoals Puurrr by Monique, Lijnloves, SuzyB, Zreefer, Bebi Amsterdam en meer. Zeg het codewoord “zebra’s zijn cool” en krijg 10% korting op je aankoop!

Datum:
Zondag 8 mei
10:00u tot 18:00u

Locatie:
Cultuurcentrum Hasselt, Kunstlaan 5 in Hasselt

Inkom:
2€ (gratis toegang onder 12 jaar)Affiche-8mei2016-WEB

2 gedachten over “Handmade in Belgium

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: