Happy happy s(u)(o)cks

Happy Happy Happy joy joy. De wereld lijkt één happy place, althans op Facebook. In realiteit heb ik hier mijn twijfels over en ik ben zeker en vast niet de enigste. In het leven is het belangrijk om op zoek te gaan, naar die kleine dingen die een lach op je gezicht toveren, waar je instant blij van wordt of waarbij je inwendig een vreugdedansje maakt. Zonder te kijken naar wat anderen doen of beleven. Je eigen droomeilandje op aarde maken.Dat kan gaan van materiële spulletjes tot geluksmomenten. Iets grappigs horen, iets leuks meemaken. Opties genoeg. Emotionele geluksmomentjes overvallen je vaak, je kan ze wel proberen te stimuleren of een beetje pushen, maar heel vaak heeft het te maken met tal van momenten die dat moment zo bijzonder of zo gelukkig maakt. Materiële geluksmomentjes daarentegen, kan je wel stimuleren. Het gevoel na een dagje shoppen, is voor veel vrouwen eentje van voldaanheid en geluk. Blijheid en tevredenheid en ga zo maar door. In principe zijn wij vrouwen best snel tevreden, ook al zien we het graag groots en vooral veel.

Happy Happy Joy Joy

En hoe kan je ‘happiness’ nog meer stimuleren dan te kiezen voor ‘happy socks’. Happy socks maken je echt wel happy! En zeker de nieuwste collectie. De prints, de kwaliteit, het gevoel, het plaatje klopt. De wintercollectie is eentje om U tegen te zeggen. Hij ziet er geweldig uit. Het thema voor de winter van Happy Socks staat helemaal in het teken van Venice Beach.

Venice Beach

Dit seizoen vloog Happy Socks naar de Amerikaanse westkust om de collectie te vangen in de unieke atmosfeer en onder het speciale licht van Venice Beach in California. De beelden weerspiegelen perfect de essentie van de herfst/wintercollectie: een ontspannen, draagbare maar tegelijk opvallende collectie die een nonchalant zelfvertrouwen uitstraalt. De setting voor de collectiefoto’s is net als de collectie zelf speels, kleurrijk en… very happy! Hun collectie is voor zowel ons mama’s als onze mini’s gewoonweg prachtig. Sokjes die gezien mogen worden, ideaal voor de uitstapjes naar de binnenspeeltuin.

Ik ben fan en wat vinden jullie?

happy socks happy socks

happy socks happy socks

Beestige groeten

Ook leuk om te lezen

2 comments