bucket list

Het bucketlist: een boekje voor jou en grootouders

Het bucketlist boek is voor mij een aanrader van de bovenste plank. Wat een inspirerend, intrigerend boek. Geweldig om te krijgen, nog leuker om cadeau te geven. Samen met je mini geschiedenis en toekomst maken, eens buiten je comfortzone stappen of misschien net dat duwtje in je rug te geven.

Vink nu ook jouw dromen af met je kinderen/kleinkinderen* (*schrappen wat niet past)!

Er zijn 2 versies van dit geweldige boek, voor mama’s en papa’s en voor de grootouders. Het boekje is een oplijsting van geweldige must do zaken met je allerliefste mini. Van simpele dingen zoals een overzicht van de plaatsen waar jullie op reis zijn gegaan tot een geweldige uitdagingen samen. Dit kan alleen maar jullie band verder versterken.

Het is vooral leuk om samen met je mini alle to do’s op de bucket list te lezen, samen te bepalen wat wij al gedaan hebben en wat wij dringend eens moeten doen. En als je even stilstaat bij de bucket list, dan is dit een geschenk uit de hemel!! Zo’n geweldige lijst. Sommige items op de bucket list moest je al lang gedaan hebben, anderen zijn toekomstgericht nog anderen kwamen zelfs niet in mezelf op maar vind ik gewoonweg briljant gevonden. Oh ja, wat wens ik mijzelf over 20 jaar of meer te zien op het huwelijk van mijn liefste zoon of dochter om het laatste ontbrekende vinkje af te stippen! Wij zijn samen door de lijst gegaan en hebben gelukkig al wat groene vinkjes staan. Het heeft ons ook aangezet om op korte termijn eens wat meer gek te doen. Het leven is al serieus genoeg. Onze bucket list is in prioriteiten opgesteld! 🙂

Sleep-over must have

En naast de vinkjes die Mathis, Amélie en ik samen hebben kunnen zetten, blijft er natuurlijk nog veel lol te beleven bij de grootouders. Wij kunnen ons geen leven voorstellen zonder hun, schoolvakanties, vrije dagen en woensdag namiddagen staan ze altijd paraat. De bucketlist voor grootouders is een boekje vol leuke activiteiten om sleep-overs te overbruggen. Sowieso zorgen de boekjes voor herinneringen voor het leven, om altijd te koesteren.

Het boekje is geschreven door Elise, die zelf de inspiratie haalde uit haar eigen must-do, namelijk een boek schrijven voor haar 30e. Bij het afvinken van haar bucket list na haar eerste boek, had ze nog honderden ideeën om het leven gewoon leuk te maken! Ze breidde het lijstje uit en bedacht zotte activiteiten voor ouders en grootouders. Top idee!

Bovendien heb je nog een boekje voor koppels, voor vrienden of kan je jezelf veranderen in een wereldverbeteraar.

Aanbevolen verkoopprijs € 12,50 & verkrijgbaar bij de boekenwinkel.

bucket list bucket list bucket list bucket list bucket list bucket list bucket list bucket list bucket list bucket list

12 gedachten over “Het bucketlist: een boekje voor jou en grootouders

  1. Een leuk boekje zeg! Ik heb wel eens van de normale versie gehoord en die wil ik al een tijdje graag. Deze twee versies had ik nog niet eerder gezien!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: