Hoe kom je erbij?

Ik stel me regelmatig zelf de vraag, kwestie voorbereid te zijn als anderen het mij vragen. Hoe kom je erbij? Hoe ik alles gecombineerd krijg? Loop ik mezelf niet voorbij en hoe zorg ik ook nog voor een beetje tijd voor mezelf?

Hoe kom je erbij? En én én

“Hoe kom je er in godsnaam bij om een webshop te starten?”

“En ook nog een blog?”

En ook nog een blog, ja inderdaad.

Ik hou niet van keuzes maken, of ik ga voor alles of ik ga voor niets. Dat komt ook erg naar voren in mij shoppingbezoekjes. Ofwel kom ik naar huis met ettelijke zakjes vol, of met lege handen. Er bestaat niets tussen in voor mij.

Een blog, is een keuze die tot nadenken zet. Initieel in aanvulling van de webshop, om mensen te triggeren. Vandaag een leuke tijdsverdrijving, een leuke maar oh zo tijdrovende activiteit! Mensen die denken snel eens een blogje te starten en wat te schrijven hebben het jammer genoeg mis. Niet alleen het bedenken van thema’s en ze uitschrijven, ook nog bijhorende foto’s voorzien en soc media ondersteunen. Een hele hap…

Gelukkig doen we het graag en hoop ik langzaam aan meer mensen te bereiken, te triggeren en ondersteunen.

De vakantie bracht even rust (alhoewel dat echt wel  te positief klinkt met 2 bengels). Rust, ideetjes en plannen voor de toekomst.


  

Eén gedachte over “Hoe kom je erbij?

  1. Hier ook een webshop en een blog, ook ik wil alles 🙂 Maar voor dingen die ik graag doe vind ik altijd nog wel ergens tijd!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: