trekz

Hoofdtelefoon voor mini’s – Trekz Titanium

Mijn mini’s zijn even grote muziek fanaten als de papa. In het weekend moet er hele dagen muziek opstaan, natuurlijk volgens de wensen en eisen van mijn 2 mini’s. Ik moet je niet vertellen dat de wensen en muziek smaak van een bijna 6-jarige totaal anders is dan een bijna 3-jarige? Inderdaad ja, ruzie en gezeur, telkens om de beurt mogen ze kiezen welk liedje erop moet en dan is er papa nog met zijn eigen muzieklijstje…

Gezien Mathis meestal degene is die moet/wilt toegeven werd het hoog tijd voor iets speciaals voor hem. Zijn eigen hoofdtelefoon. Het was niet eenvoudig om op zoek te gaan naar het juiste merkje want het zijn en blijven kinderen die alles veel te luid zetten, er nogal euh slordig mee omgaan en niet stil blijven zitten terwijl ze muziek luisteren. Aftershokz biedt hier een passend antwoord met de Trekz Titanium mini.

trekz

Mathis was in no time fan en laat zijn hoofdtelefoon niet meer los. En dubbel blij is hij met de oude iPod van papa om zo zelf te bepalen wat hij wilt luisteren. Van Youtube tot Spotify, hij laat het hem welbevallen. Kleine jongens worden groot – veel te snel.

Wat maakt Trekz zo speciaal?

Het bijzonderste aan deze hoofdtelefoon is dat je hem niet in je oor zelf moet zetten, maar je zet hem op je kraakbeen, net voor je oren. Dat lijkt en voelt eerst best wel gek, maar door de trillingen hoor je het geluid uit de hoofdtelefoon perfect. De eerste keer dat ik hem probeerde kriebelde het best maar het is waar dat het gewoon een aanpassing is van gewoonte, het went snel. De trillingen worden als het ware naar je trommelvlies doorgestuurd en zo kan je alles perfect horen. Alles behalve zware bas geluiden, die worden achterwege gelaten. Bovendien kan je nog steeds de omgevingsfactoren horen, wat zeker voor kids een grote surplus is. En om mijn laatste argument voor een hoofdtelefoon ongedaan te maken: de hoofdtelefoon is volledig draadloos, geen overbodige luxe met Mathis die absoluut geen zittend gat heeft. Geen gedoe meer met kabels die in de knoop geraken. Dankzij bluetooth connecteer je de hoofdtelefoon met je iPod, iPad of gsm en je mini is vertrokken.

Nog bijzonder en een absolute aanrader voor kinderen is het feit dat het ontworpen is voor intensief gebruik, hoe enthousiast je mini’s ook zijn, de Trekz blijft soepel en sterk dankzij het Titanium frame. Erop gaan zitten, plooien of wat ruw mee om gaan is dus geen probleem!

Mathis is terecht bijzonder fier op zijn hoofdtelefoon. Lange autoritten zijn opeens een plezier voor hem en ons, tot hij hard begint mee te brullen 🙂 Hij kan het koppelen met de Ipad voor lange autoritten en zo filmpjes kijken, youtube filmpjes opzoeken en zijn favoriete muziek luisteren. Anytime, anywhere.

trekz trekz

3 gedachten over “Hoofdtelefoon voor mini’s – Trekz Titanium

  1. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een goede koptelefoon voor mijn dochtertje. Ik ben op zoek naar een kwalitatief goede koptelefoon zonder draad met geluidsbegrenzer (Zodat ze zelf het geluid niet harder of zachter kunnen zetten) maar ook die om haar smalle hoofdje past..haha veel eisen ben benieuwd!

    1. Je kan voor deze zelfs een verkleinstuk toevoegen zodat het beter rond het hoofdje zit, misschien dat je deze in de winkel eens kan testen. Ik vind het een aanrader!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: