Tutu chic

Hot mama’s get on board

Langzaam kruipt de herfst binnen (al zou ik geld geven voor een zomerse dag aanstaande zaterdag…), hoog tijd dus voor ons mama’s om op zoek te gaan naar leuke kleding. Er gaat niets boven wat online shoppen, aangevuld met een echt shoppingtripje inclusief een leuke babbel, lunch en apéro. Ideale me-time voor mij en ontspanning als geen ander. Ik heb 3 leuke merken en een paar must-have items op een rijtje gezet.

Mijn eigen kledingstijl hangt af van het gevoel van de dag. Dit kan echt gaan van klassiek tot sporty tot hip tot casual. Iedere dag is anders dus dat is ook de reden dat ik nooit mijn kleren op voorhand kan kiezen. It’s all in the mind set.

Tutu chic, Xandres & Essentiel

3 merken met een geweldig leuk aanbod voor deze winter. Xandres is de laatste jaren erg verjongd en ik vind hun kleren altijd klasse uitstralen, niet altijd op de saaie manier, maar ook de sporty look kan je bij hun terugvinden. Ze hebben een online shop maar hier vind je niet de hele collectie. Ze hebben tal van winkels waar je wel uitgebreid kan shoppen en mijn favoriete shop is deze in Gent. Niet alleen een geweldig gebouw, er is een aanbod om u tegen te zeggen! De moeite om te bezoeken!

Tutu Chic, hét merk van Pinkambition fashionista Freya. Tutu Chic biedt ons mama’s de kans, om stijlvol maar toch girly door de dag te gaan. Accenten van roze zijn heel bepalend voor dit merk. Ieder kledingstuk, hoe basic ook, krijg bij Tutu Chic net dat beetje meer door de leuke twist die Freya ieder item geeft.

Essentiel blijft een toppertje. Ze hebben zo een geweldige collectie! Heel erg vrouwelijk, maar toch net dat beetje anders. Stijl, klassevol op een gepimpte manier. Ik ben grote fan van Essentiel! Ook deze winter zitten er weer heel wat must-have items bij.

Xandres

xandres xandres xandres xandres xandres xandres xandres

Tutu chic

Tutu chic Tutu chic Tutu chic Tutu chic Tutu chic Tutu chic Tutu chic Tutu chic

 

Essentiel

Essentiel Essentiel Essentiel Essentiel Essentiel Essentiel Essentiel

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: