Hotspot De veranda

Eindelijk, nog eens quality time met de vrienden – no kids allowed. Eens kunnen babbelen zonder gestoord te worden, zonder drinken te moeten zoeken, vragen achter een koek, een knuffel of speelgoed. Zonder pampers te verversen, zonder pap te geven. Rust. 

Je vergeet snel wat je mist… Zo eens een pure quality time. Bij babbelen, lekker eten en drinken, roddelen en genieten. Voeten onder tafel en op mentale rust toestand.

Restaurant Veranda, geboekt zo’n 2 maanden geleden, juist voor de heropening. Ja voor een goed restaurantje moet je even op voorhand boeken, maar vooral voor wat quality time moet je goed in je agenda kijken, bij ons toch alleszins. Tot het moment je het restaurant binnenkomt, weet je niet wat de avond gaat brengen. Op hun site blijft alles een beetje mysterieus. En laat dat niet evident zijn voor iemand die graag op voorhand weet waar ze terecht komt, wat ze gaat eten en wat ze gaat beleven. Super leuke locatie, beetje verscholen in de rijwoningen. Rustieke muren, betonnen trap, houtwerk,… Gezelligheid ten top. Wij zaten trouwens langs de keuken, alles is er open en bloot. Super vriendelijke bediening, een beetje easypeasy. Je voelt je er onmiddellijk comfortabel.

De wijnkaart werd zo maar even op een Atoma schriftje aangeboden. Jeugdsentiment. Met onze eigen sommelier in het gezelschap werd de kaart van voor naar achter en van achter naar voor bestudeerd. De kaart biedt vooral natuurwijntjes aan. Ik zou niet meer weten wat we gedronken hebben, maar dat het lekker was, was een feit. En dat het veel was ook!

De conclusie is dat het een ware aanbeveling is! Van een originele huischampagne tot een geweldig lekker dessert. Alle gerechten tussenin waren even lekker. Perfecte bordjes, mooi maar vooral smaakbommetjes. Een culinair hoogstandje, de Veranda.

Zo, nu kunnen we er weer tegen aan. Wat wordt de volgende hotspot?

De Veranda De Veranda De Veranda De Veranda De Veranda IMG_4755 De Veranda De Veranda  De Veranda IMG_4779 IMG_4778

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: