Huis in kerststemming

Nu de Sint en de pieten hun weg naar de schoorsteen vinden en langzaam aan terugvaren naar Spanje, krijg ik instant zin in Kerstmis. Jammer dat alles zo kort op elkaar komt, weinig tijd wederom om te genieten en even stil te staan bij deze leuke periode. Maar toch blijf de kerststemming de leukste van het jaar.

Kerststemming in huis

Sinterklaas is puur gefocust op cadeaus maar bij Kerst draait alles rond gezelligheid. Het huis leuk inrichten, kaarsjes aan, warme plaid op de zetel en een lekker glas wijn. Dat maakt Kerst nu net dat beetje leuker. Ik vind het zalig om de kerststemming in huis op te roepen met ditjes en datjes. Ik heb zo veel leuke items gespot voor de feestdagen en heb alvast een shopping tripje ingepland. Mijn toppers?

 

Untitled design kopie 2

1) Kaaslichthouder H&M €4,99    2)Metalen schaal esprit €29,99  3)Kerst kaart ZZS €1,5   4) Kaars in porseleinen potje H&M €5,99    5)Kaars – Hema €2,75    6)Circuslicht ster – Hema €17  7)Sfeerlichthouder – Hema €2,25     8)kaarslichthouder Esprit €7,99

Welke items zijn jouw favoriet en wil jij zo in je interieur plaatsen?

Eén gedachte over “Huis in kerststemming

  1. Ik wacht nog een weekje voordat ik met Kerst begin. Ik vind Kerstmis inderdaad een wat rustiger feest dan het meer hectische Sinterklaasfeest.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: