emmi

Ice ice baby

En of het warm is de laatste dagen. Heerlijk buiten vertoeven, lichtjes smeltend van de warmte. Er gaat op zo’n momenten niets boven een lekker fris drankje. Gelukkig brengt Emmi op zulke momenten de oplossing met hun gamma aan ijskoffies. Een absolute must have voor iedere mama (of niet mama) onder ons om even te genieten van wat me-time.

Voortaan weet ik wat er standaard in mijn koelkast zal staan! Wat een heerlijke ontdekking zijn die ijskoffie’s toch. Emmi heeft naast de cappucino, latte machhiato, vanilla, caramel, espresso en macchiato light een nieuwe topper om in het rijtje mee op te nemen: Emmi CAFFÈ LATTE Strong Macchiato Unsweetened. Alle Emmi Caffè latte smaken worden gemaakt van verse bonen en verse melk van nauwkeurig geselecteerde boeren. De koffie is top, zo veel is zeker.

Ice Ice Baby

Ik mocht me gelukkig stellen dat ik alle smaakjes van Emmi mocht testen. In snel tempo zijn ze gepasseerd. Ik twijfel nog of de macchiato mijn favoriet is of de nieuwste smaak macchiato unsweeted. Hét grote voordeel van deze laatste is dat deze kop ijskoffie geen additionele suikers of zoetstoffen bevat.

Ik ben een trouwe koffie drinker en in de zomer zeker ook van ijskoffie, het probleem is vaak bij beide hetzelfde: overload aan suiker. Ik hou eerder van de pure smaak, met enkel een beetje melk toegevoegd. Hartelijke koffie met tonnen m&m’s, koekjes en andere zoetigheden zijn niet aan mij besteed. En zo ook bij mijn ijskoffie, ik verkies de pure smaak van koffie maar dan lekker fris. Dé perfecte dorstlesser voor dagen zoals vandaag.

Vanaf nu weet ik wat ik meeneem naar het werk. #MAKEITAYAYDAY

Emmi CAFFÈ LATTE is in België verkrijgbaar in een handige cup van 230 ml, in diverse fresh kicks: Cappuccino, Espresso, Caramel, Vanilla, Macchiato, Macchiato Light en nu ook de nieuwste in de rij, Emmi CAFFÈ LATTE Strong Macchiato Unsweetened. De verkoopadviesprijs is € 1,89 per stuk. Verkrijgbaar onder andere in de supermarkten, kiosken, benzinestations, cinema’s.
Ben jij ook een ijskoffie fan?

emmi emmi emmi emmi

 

emmi emmi emmi

emmi emmi

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: