In de kast van Amélie

Langzaam aan maakt Amélie en vooral haar kleerkast zich klaar voor de zomer. Nog een paar dagen, dan is het Pasen, voor mij het officiële startshot voor de zomerkleding uit de kast te halen – en kou te lijden indien nodig. Vanaf Pasen zijn de broekkousen overbodig, gaan we voor blote benen of gaan we voor leuke zomer kousjes.

Bij kinderen heb je al snel het gevoel dat je koopt en blijft kopen en nog moet kopen. Ieder seizoen moet je een volledige kleerkast toveren want alles is te klein, groeien ze uit alsof het niets is. En dus heeft een mama gelukkig regelmatig recht op het shoppen van leuke kinderkleding!

Wat een geluksvogels zijn wij toch! Aangezien ik nog alleen maar jongenskleding had in 2y van Mathis, heb ik mij dus echt erg goed kunnen uitleven. Ik heb al een paar keer gemerkt dat de mooiste items snel weg zijn, dus mijn strategie is van zodra de solden beginnen, start ik met mijn zoektocht naar de nieuwste outfits. Amélie is een lucky girl.

Ik denk wel dat ze ondertussen al meer dan voldoende heeft om de zomer door te komen: Kleedjes, rokjes, shorts, tshirts,… Bovendien heb ik het mezelf gemakkelijk gemaakt, op een druilerige avond ben ik gaan shoppen in de ‘kasten’ van Zebrazonderstrepen. Er zijn nog enkele leuke toppertjes van vorig seizoen, nu perfect passend en in mijn ogen nog super mooi (en shop je nu aan de helft van de prijs trouwens, voor geen geld dus). Ik ben voor de zomer trouwens super fan van kleedjes voor meisjes, vind dit zo schattig en vooral ook makkelijk om te dragen. Bovendien ook weer ‘was vriendelijk’ voor mama! Gezien we meestal al blij mogen zijn dat het een dag meekan, gewoon wasmachine en droogkast in en klaar. Dit zijn mijn toppertjes van L’asticot – een Zwitsers merk van Gots gecertifieerd katoen.

Puurrr by monique

L'asticot

L'asticot

Eén gedachte over “In de kast van Amélie

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: