filou & friends

In de kast van Amélie

Amélie was werkelijk al haar kleren ontgroeid. Ze heeft een goede scheut gekregen en alles werd te kort. Als de papa zegt dat ze op haar 16 jaar nooit zo kortgerokt mag rondlopen, weet je dat je op zoek mag gaan naar leuke nieuwe spulletjes. Filou & Friends tijd zo. Ik weet het, ik ben niet origineel op dit gebied maar ik ben nu eenmaal grote fan van het merk.

Filou & Friends

Ik schreef onlangs nog over Mathis zijn nieuwe outfits die ik gescoord had (lees hier). En ook Amélie had weer een hele collectie nodig. Nu in het tussenseizoen ga ik altijd voor kniekousen, ik vind het super schattig bij meisjes en vind het ook gemakkelijk. Zeker als ze zelf naar het toilet moeten op school. De keuze bij Filou & Friends was weer zo groot dat ik het moeilijk had met kiezen. Het grootste gedeelte in haar kledingkast zijn jurkjes. Makkelijk aan te doen en voor school en voor koude dagen een extra trui erop en ze kan verder. Het Bambi truitje was liefde op het eerste gezicht, met zowel mij als Amélie. Te schattig was deze. Zeker toen ik nog een Bambi rokje vond (van een ander merkje) dat er perfect bij paste.

Een berg kleren dus voor Amélie maar mijn zoektocht is nog niet afgelopen. Ze heeft ook dringend naar jeansbroekjes en sweaters nodig voor de echte koude dagen. Ik weet dus nog wat te doen de komende dagen/weken. Wat vinden jullie alvast van deze berg kleertjes? Fan of niet?

amelie

filou & friends filou & friends filou & friends

amelie  haarspeldjes

filou & friends filou & friends filou & friends

2 gedachten over “In de kast van Amélie

  1. Kleine kinderen blijven niet klein en zeker niet als ze zo’n groeischeut krijgen zoals ik indertijd (op mijn 3j kreeg ik een groeischeut van 11cm). Maar alles is goed om nieuwe kleren te kopen niet? 😉

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: