mathis

In de kast van Mathis: Filou & Friends

Nieuw seizoen, nieuwe shoplog. Mathis had best nog wel een stapeltje kleren in zijn kast hangen na mijn vorig shopping avontuur. Maaaaar, ik kon het niet laten. Ik ben en blijf fan van de kleding van Filou & Friends en ja, ik kon niet weerstaan. Mathis was mijn model van de dag. En nee, niet altijd even enthousiast 🙂

Voor Filou’tjes en Friends

Deze winter weer heel wat leuke items in de collectie van Filou & Friends (en nee deze blog is allesbehalve gesponsord!). Ik schreef al eerder dat ik niet altijd fan ben voor jongens maar dat is dit seizoen wel helemaal anders. Heel veel leuke truien, met een leuke tekening of opschrift. Helemaal op het lijf geschreven van mijn super kereltje.

De kledingkast vullen van een jongen is 10x zo eenvoudig dan deze voor een meisje. Paar goede jeans broeken (daarover schreef ik ook al eerder lees hier) en een leuk hemd of trui. Makkelijk voor naar school te gaan & gekleed voor het weekend. Ik weet niet hoe dat bij jullie er aan toe gaat, maar bij ons gaat een outfit maximum één dagje mee. ’s Avonds zit er gegarandeerd vuiligheid van de schooldag op en als dat nog niet het geval was, mag je er zeker van zijn dat er avond eten op hangt. Ja, mijn berg was blijft nooit onder controle. De stapel is altijd hoog en de wasmand altijd vol.

Ik kocht hem 3 truien & een stoer bouwvakkers hemd. Mathis is nog redelijk snel tevreden over de kleren die ik shop, al merk ik soms enige twijfel. Ja, kinderen op het eerste leerjaar hebben nog meer een eigen zegje en weten wat ze leuk vinden en wat niet. En als ze het zelf niet weten, maken de andere vriendjes in de klas er hun wel attent op.

Wat vinden jullie van zijn nieuwe outfits?

mathis mathis mathis mathis mathis mathis

2 gedachten over “In de kast van Mathis: Filou & Friends

  1. Die trui herken ik, wij hebben van vorig jaar ongeveer dezelfde maar met andere prints. Ben voor jongens ook fan van het merk, zowel qua prints als qua kwaliteit.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: