In de kast van Mathis

Ook Mathis zijn kledingkast maakt zich stilaan klaar voor de zomer. En honestly speaking na de mooie release van Amélie haar zomers outfit (lees je hier) besef ik dat er nog veel werk is bij Mathis. één sweat, één longsleeve & één tshirt. Zo ver zijn we nog maar vandaag. Oeps!

Bij Mathis heerst er één groot probleem, de jongens vinden het namelijk erg leuk om al slidend de klas uit te stormen. Vandaag heeft hij nog 3 jeans broeken zonder mooie gaten op de knieën, 3 stuks. Ik kan al niet meer tellen hoeveel ik er al weggegooid heb afgelopen winter. Dus buiten het feit dat hij groeit als kool, hebben we ook dit varkentje nog te wassen. Laten we dus hopen dat de zomer zo snel mogelijk start, dat we de shorts uit de kast kunnen halen. Benieuwd of het sliden met een korte broek nog even aangenaam is!

Zomerkleding voor jongens shoppen is trouwens veel aangenamer dan winterkleding. Ik kan me meestal niet inhouden om stoere shorts uit te zoeken in de winkels of online shops, gecombineerd met leuke t-shirt en comfy sneakers en ze zijn weeral mooi in een outfit gezet. Mathis is super fan van piraten en ridders, dus is het mijn taak om aan ieder kledingstuk iets te koppelen zodat hij zelf de link legt naar de piratenwereld en of ridderwereld. 4,5 jaar, nee dan doe je als mama niet meer aan wat je wilt. Mathis is nogal kieskeurig op dat gebied. En aangezien hij nu eenmaal een ridder én een piraat is, moet mama haar daar bij neerleggen.

Ook naar schoenen toe is dat geen sinecure. Mathis kiest de schoenen en aangezien zijn lievelingskleur blauw is, vinden we dat overal terug, ook in de schoenencollectie. Gelukkig is zijn lievelingskleur niet paars of roze 🙂

Ondertussen heb ik deze coole longsleeve aan zijn kledingkast toegevoegd, goedgekeurd door Mathis als zijnde cool & zwart dus piraatvriendelijk. Deze longsleeve shop je hier.

Suzyb longsleeve hello Suzyb longsleeve hello Suzyb longsleeve hello

 

Eén gedachte over “In de kast van Mathis

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: