Beauty

In mama haar beauty kast

Mijn beauty kast breidt zich tegenwoordig sneller uit dan mijn kleerkast. Daar waar ik vroeger snel terug ging naar mijn bestaande producten & koos voor één product dat goed was voor alles, heb ik nu een resem potjes en tubes. Deze mama heeft niet altijd genoeg slaap en is al de 30 gepasseerd. Lang leve goed werkende crèmekes dus :-). Vandaag deel ik 2 toppertjes, die ik alleen maar kan aanraden.Mama’s beauty geheimen

Het heeft lang geduurd alvorens ik begon te smeren, maar nu kan ik mij niet inbeelden dat ik de dag start of eindig zonder. Ouderdom (kuch 30+ weet je wel), vermoeid, weinig slaap, mijn wallen zijn vaker wel dan niet zichtbaar. Dus lang leve crèmekes. Toen ik de kans kreeg van Viata, de online apotheek om 2 producten te testen, moest ik dan ook niet twijfelen. Ik ben altijd op zoek naar oplap middeltjes om mijn huid en mezelf te laten stralen.

Wiotech

Eerlijk, ik kende het merk niet. Ik ben grote fan van Filorga en ze vroegen mij om de uitdaging aan te gaan. Wiotech zou mijn verwachtingen overtreffen. En daar ik altijd open sta voor een uitdaging, ging ik er gretig op in. Ik kreeg een setje met 5 producten. Een oog contour zalf voor wallen en donkere kringen, vervolgens 2 roll-ons voor rimpels, een serum & om af te sluiten een dag & nacht crème.

Het aanbrengen ging zo

Ondertussen gebruik ik de producten 14 dagen non stop, 2x per dag. En mijn eerlijke, ongezouten mening is dat dit echt top is! Ik heb heel vaak last van een droge huid, wat zich resulteert in droge plekjes. Na een werkdag komt dit vaak zelfs door mijn fond de teint heen. Maar als ik deze producten gebruik, heb ik hier totaal geen last van. Mijn huid voelt echt heel zacht & gehydrateerd. Net waar mijn huid veel behoefte aan heeft. Of mijn rimpels echt minder aanwezig zijn vind ik zelf moeilijk om te zeggen en mijn donkere krijgen zijn zeker ook niet volledig weg. De ene dag al wat beter dan de andere 🙂 Maar eerlijk, dit zijn echt super producten. De prijs is wel wat hoger maar laat dat je zeker niet tegenhouden. Bovendien kom je meestal wel echt lang toe met dergelijke, goede producten.

Beauty

Eucerin sun mist

Ik was jong en wilde vooral bruinen. Zonnemelk smeren stond (helaas) niet in mijn boekje. Ik probeerde zo veel mogelijk te zonnen, steeds onbeschermd. Dom realiseer ik mij nu achteraf. Bij mijn kinderen probeer ik er zeker aan te denken ze altijd in te smeren alvorens ze in de zon gaan, ook al kunnen ze goed tegen de zon. Bescherming is key. En ook voor mezelf! Ik zon niet meer zonder bescherming. Je ziet het wel aan mijn huid, donkere plekjes van uren te bakken in de warmte. Nee, dat willen we niet verder in de hand werken! En een zonnemelk moet aan niet veel voorwaarden doen… Ze moet bescherming bieden.

Op heerlijke zomerse dagen zoals we de laatste hebben, gebruik ik steeds mijn sun mist van Eucerin – factor 30! – ook bovenop mijn voorgaande ritueel. Wel nooit rechtstreeks op je gezicht aanbrengen! Bovendien neem ik hem dan mee naar het werk. Ik vind het zalig om tijdens de lunch pauze de zon op te zoeken en wat te genieten van mijn lunch in de zon. De spray is dan handig aan te brengen, voelt heel droog aan & is bovendien speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

beauty

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: