vacansoleil

Interlaken met Vacansoleil TIP!

Toen ik de uitnodiging kreeg om met Vacansoleil op vakantie te gaan, moest ik niet twijfelen. Vakantie en Sabrina zijn als 2 handen op één buik. Over de bestemming moesten we ook niet lang nadenken. Zwitserland stond al langer op ons vakantie lijstje. Alleen het gegeven “camping” was nieuw voor mij. 

Hotspot aan het meer

Interlaken werd onze place to be voor een geweldige vakantie week. Mooi verborgen tussen bergen en een meer. Adembenemend mooi. En mijn eerste ervaring met Vacansoleil? Niets dan positiviteit.

vacansoleil

We werden ontvangen door een medewerker die ons begeleide naar ons huisje voor de week. De eerste indruk was klein maar fijn. Even groot als een hotelkamer, mét het bijkomende gemak dat we 2 slaapkamers hadden én een keukentje. Alles zag er netjes uit en alles wat we nodig hadden was voorhanden.

vacansoleil

De camping zelf had een adembenemend zicht, de bergen rondom met zicht op de Harder Kulm (meer daarover in blogpost 2). Het meer met bijhorend strand heeft ons meer dan plezier gedaan. Er viel zo veel te ontdekken en te beleven. Mini golf, speeltuinen voor de kids, een lekker Italiaans restaurant en iedere ochtend vers brood bij het winkeltje. Het had alles wat wij nodig hadden om eindelijk na 5 maanden hard werken even tot rust te komen want ja dit is mijn eerste verlofdag van 2017 – pfjieuw.

Onze mini’s vonden het geweldig dat ze de kamer mochten delen. Dat liep natuurlijk niet altijd even vlot… In de ochtend waren ze vaak te vroeg wakker want ze vonden het natuurlijk geweldig om elkaar wakker te maken en ’s avonds was het meer dan eens een hele strijd om ze te laten indommelen. Maar ze hadden wel plezier en on top hebben ze van de hele vakantie niet 1x ruzie gemaakt. Broer en zus kwamen zo maar overeen – in alles (ja, ook in het vroeg opstaan en of laat gaan slapen!).

De plaats Interlaken is bovendien eentje die wij echt kunnen aanraden. Er is zo veel te doen, allemaal heel erg dichtbij en makkelijk bereikbaar. Dankzij je verblijf op de camping kan je gratis de bus naar de stad nemen en dat vonden onze kids natuurlijk geweldig. Iets dat wij in ons Belgenland nooit doen.

Waarom jij niet moet twijfelen om voor je volgende vakantie aan Vacansoleil te denken?

  • Je hebt er alle luxe die je nodig hebt, in beperktere ruimte vergelijkbaar met een hotelkamer en meer
  • Je kan er perfect vakantie vieren op je eigen tempo, ontbijt wanneer jij wilt – stilte en lawaai als jullie wakker zijn
  • Er valt heel veel te beleven van speeltuinen tot mini golf, voetbal en meer
  • De kids worden er op handen gedragen
  • De prijs valt ook nog eens super mee

Mijn eerste ervaring met de Vacansoleil vakantiehuisjes was in één woord geweldig. Hebben jullie al met hun gereisd en wat zijn jullie ervaringen?

Meer informatie over Vacansoleil vinden jullie hier!

vacansoleil vacansoleil vacansoleil vacansoleil vacansoleil vacansoleil vacansoleil

vacansoleil vacansoleil vacansoleil

vacansoleil

vacansoleil

13 gedachten over “Interlaken met Vacansoleil TIP!

  1. Wat een uitzicht! Wij zijn ook nog nooit in Zwitserland geweest, ook nog niet naar een Vacansoleil accommodatie. Ik ga meteen even kijken of ze nog een leuke lastminute hebben.

  2. Op de een of andere manier verwacht ik bij Zwitserland geen zonvakantie, maar de foto’s zijn zo verleidelijk mooi en warm. Ik heb nog niks geboekt voor dit jaar.

  3. Wat een prachtige foto’s zeg! Zwitserland is ontzettend mooi. Heerlijk zo met de kindjes eruit.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: