Het jaar dat weeral bijna om is

Dat was het, 2016 loopt op zijn einde. Een jaar dat eigenlijk best rustig en traag startte en een spetterend tweede deel kende. Ieder jaar zetten we onszelf nieuwe doelen voor, proberen we een goed voornemen te verwezenlijken. Dat kan gaan van kleine voornemens tot levensdromen, lees huwelijk. Ieder jaar doen we ons best om er een leuk jaar van te maken, samen met iedereen die ons lief is. Proberen we vooral ook onszelf te overtreffen. Niet zo maar leven, maar keuze maken voor onszelf en ons gezin, met soms goede en soms slechte gevolgen. 

Ik herinner mij de start van 2016 alsof het gisteren was, de tijd gaat dus echt wel veel te snel. Het is voorbijgevlogen. Wij zijn allemaal 1 jaar ouder geworden, wat ervaring, miserie, kennis en vreugde rijker. Ik kan mij nog perfect herinneren hoe spetterend 2015 eindigde, met een huwelijksaanzoek en dus 2016 startte met het plannen van een huwelijk, daarnaast gingen we proberen om te blijven sportief uit de hoek te komen en bovendien vond ik het eens tijd om eens grondig na te denken over mijn carrière. Nog belangrijker, ik wou absoluut wat meer tijd met mijn mini’s.

Dat huwelijk plannen vergde dit jaar veel moed, zweet maar gelukkig geen tranen. Al was het moeilijk om op de grote dag zelf het droog te houden. Het was dé mooiste dag van 2016. Afstappen van vriend en vriendin en evolueren naar man en vrouw is best wel speciaal en doet wat met je. Ons moment van 2016. We beleefden echt wel de dag van ons leven, als koppel maar ook als gezin. Iedere week denk ik terug aan die mooie dag, de belevenissen, geniet ik van de foto’s en beleef ik onze ceremonie terug. Alleen al door deze dag kan 2016 niet stuk.

Sportief proberen we ook nog altijd te doen, proberen blijft hier wel het key woord. De energie is er niet altijd om in de sportkleren te kruipen, de tijd evenmin. Alles gaat aan een razendsnel tempo voorbij, de weken staan volgepland en tussendoor moéten we dus ook nog even in de loopschoenen kruipen. 10 km zit ik ondertussen, not so bad. Het heeft mij wel wat tijd gekost maar het is toch gelukt. Nu nog een beetje sneller en dan zijn we goed op weg. Bovendien vind ik langzaamaan lopen nog wel leuk worden (al mag ik dat niet te hard zeggen met een loopfreak in huis), op de loopband met Netflix en Orange is the new black voor mij, lukt het best wel vlot om 10 km te lopen. Het kan slechter zou ik denken.

En dan hadden we nog ons professioneel doel. Niet makkelijk. Ik ben marketeer van opleiding en doe het absoluut graag, al stel ik mij te pas en te onpas de vraag of marketing nu echt wel iets is waarvoor je moet studeren? Is het niet even vaak guts feeling? Gelukkig moet ik niet op zoek gaan naar het doel van mijn carrière, het werk bood mij een nieuwe kans. Meer verantwoordelijkheid, meer power en meer keuzes om zelf mijn marketing verhaal te schrijven, kan het slechter? En ook mijn meer tijd met de kids heb ik gekregen in 2016, dankzij ouderschapsverlof en dat was absoluut één van de beste ideeën in 2016. Mijn hubby en ik genoten samen 4 weken van onze mini’s. 3 weken brachten we door in la bella Italia. Genieten pur sang.

Het wordt moeilijk om 2016 te overtreffen, maar we gaan er opnieuw voor. Niet meer zo lang om de goede voornemens te maken, het wordt dus tijd om ook van 2017 een spetterend jaar te maken, vol onvergetelijke momenten, vol liefde, plezier en fun! Wie doet er mee?

broer zus liefde

Centerparcs

abruzzo

 

3 gedachten over “Het jaar dat weeral bijna om is

  1. Wij zijn dit jaar ook getrouwd, dus ik kan wel zeggen dat dat ook één van onze topmomenten was van afgelopen jaar. Verder heb ik een nieuwe hobby ontdekt die ik met heel veel plezier uitoefen. Wat leuk dat jullie samen een maand ouderschapsverlof genomen hebben! Kan mij voorstellen dat dat inderdaad genieten was en zeker omdat je ook op reis bent geweest in die periode.. Zo te horen is het een fantastisch jaar geweest voor jou en ik hoop van harte dat het komende jaar even mooi mag worden!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: