Jeans

In de kast van Mathis: Jeans

Met de school in aantocht en een zoon die groeit als kool is het weer hoog tijd om mama’s favo bezigheid boven te halen – shoppen! Een must have basic voor jongens is zonder twijfel een jeans. Alle kleuren hangen in zijn kast. En nu maar hopen dat hij voor de grote school zijn sliding moves aan de kant gooit (lees hier) zodat zijn nieuwe broeken een lang(er) leven hebben dan de vorige.

Terug naar school outfit

Het blijft toch spannend, zo terug naar school gaan. Niet alleen krijgt Mathis een nieuwe boekentas, drinkbeker en brooddoos, ook een nieuwe outfit hoort erbij. De zomervakantie is over minder dan een week voorbij en dan is het voor echt dat hij naar het eerste leerjaar gaat. Hoog tijd dus voor nog eens een update van ‘in de kast van’. Hij heeft weer een groeispurtje gehad, alle broeken waren te kort en dus dringend aan vervanging toe. Ondertussen is deze mama al slimmer geworden. In het voorjaar vermeid ik het kopen van nieuwe broeken gezien hij in de zomer dag in dag uit met shorts rond loopt. Al te vaak heb ik meegemaakt dat ik nieuwe broeken koop en tegen dat hij ze aan wilt doen, ze al opnieuw te klein zijn. Daar laten we ons dus niet meer mee vangen.

Jeans broeken to the rescue

Ik ben een fan van jeansbroeken – zeker voor naar school te gaan kan je er niet zonder. Makkelijk en snel om ’s morgens aan te krijgen en voor het toilet bezoek én makkelijk te combineren met een leuke sweater of hemd. En dan denk ik ook nog even aan mezelf, eenvoudig te wassen, in de droogtrommel en vaak zelfs niet strijken. I love it.

Dat ik een fervente online shopper ben wisten jullie ook al, niet zelden komen er meermaals per week pakjes toe. Deze keer heb ik mijn slag geslaan voor Mathis op de online shop van Jeans Centre. Zoals de naam het al zegt, keuze genoeg voor leuke Jeans broeken.

3 broeken en een sweater kwamen thuis toe. Ik weet niet of velen van jullie shoppen met je mini? Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat nog nooit gedaan heb, ik ben (voorlopig) degene die de keuze maakt in Mathis zijn plaats. Lekker makkelijk en zo beperken we ook het aanbod aan superhelden in onze kleerkast. Zijn broeken zitten als gegoten, skinny versie van Garcia jeans. Ook fan van zijn broek check hier.

Jeans Jeans Jeans Jeans Jeans Jeans Jeans Jeans Jeans Jeans Jeans Jeans Jeans

21 gedachten over “In de kast van Mathis: Jeans

  1. Wat een super gave foto’s. Toevallig ben ik onlangs ook bij Jeans Centre geweest en hier zijn de jongens ook helemaal gek van de broeken van Garcia en ze staan hun ook zo goed!

    1. Ja, leuk merk – ik ben echt overtuigd. Ze zitten perfect en zijn kwalitatief goed. Ook belangrijk. Jeans Centre heeft een mooie collectie, ik zou kunnen blijven shoppen 🙂

  2. Mooie spijkerbroeken. Spijkerbroeken vind ik altijd erg leuk. Vooral die zonder schaafplekken en dergelijke, ook al weet ik dat die in de mode zijn.

  3. Mooi model heb je daar! En de broek, natuurlijk ook 😉 Succes komend schooljaar voor jou en de kleine man…

  4. Wat een leuke foto’s! En zo te lezen vind je die groeispurten niet zo heel erg.. goed excuus om weer wat geld uit te geven 😉

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: