Kerst cadeau tips voor mama’s

Cadeautjestijd. Heerlijk om op zoek te gaan naar leuke, originele cadeautjes en mensen te verrassen op Kerst. Ik ben niet zo’n fan van lijstjes, ik ga liever voor de verrassing. Mensen in mijn omgeving weten echt wel waar ik blij van word, daar zorg ik persoonlijk zelf voor. Ik zorg op tijd en stond wel voor een goede tip en anders heb ik mijn hubby die de mensen wel tipt. Hij kan mijn lijstje van kerstcadeau ideetjes nauwelijks bijhouden. 

Wij gaan trouwens thuis altijd voor een leuke, originele manier van het uitdelen van de cadeautjes. Wij spelen “kien”. Een Limburgse benaming voor Bingo. Wie een rijtje vol heeft, krijgt een cadeautje. Vervelend hoor als iedereen rondom je cadeautjes krijgt en jij als laatste achter blijft zonder cadeau. Ggrrr.  Maar op zich is het wel spannend en leuk. Tussen iedere gang door, spelen we een rijtje en alzo schuift de Kerstavond langzaam verder op.

Ook de mini’s kijken erg uit naar het krijgen van hun cadeautjes, iedere dag staan ze naar de boom en de pakjes te kijken om te zien of er alweer nieuwe cadeautjes zijn, gelukkig voor mij kunnen ze nog niet lezen want alle namen staan mooi op de onderkant genoteerd.

Te veel cadeautjes

In januari word ik alweer een jaartje ouder, omdat al die feesten zo dicht bij elkaar liggen, ga ik soms bewust voor één cadeau voor beide gelegenheden. En dan mag het wel wat meer zijn. Liever één groot waardevol cadeau, dan verschillende  kleine cadeautjes waar ik weinig aan heb.

Ben je zelf nog op zoek naar leuke tips om je lijstje verder aan te vullen? Ik kwam een aantal erg leuke spulletjes tegen, die zeker en vast op mijn lijstje staan voor deze Kerst.

bose

fitbit

Oral B genius Soda stream

_eskimo- Herschel Frattelli rossetti EdithellaHelix Oster versa

 

Bose – Quietcomfort 35 – 379,95 €

Fitbit Charge 2 – 159,95 €

Oral-B Genius – 162,90 €

Sodastream – 169,99 €

Eskimo Pyjama – 36,95 €

Herschel – 229 €

Fratelli Rossetti

Edit & Ella – 269 €

Helix – 49€

Oster Versa – 399 €

6 gedachten over “Kerst cadeau tips voor mama’s

  1. Grappig hoe je de blog begint dat je niet zo van lijstjes houdt. Om dan te eindigen met een lijstje ?

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: