mamablog kerstmis

Kerstmis: Kerstkalkoen, nieuwe outfit & cadeautjes

Oh Kerstmis, sta je daar nu al te piepen? Te snel voor mij, te traag voor mijn mini’s. Kerstmis was en is het leukste familie feest van het jaar. Het is het ideale moment om bij te praten, elkaar gelukkig te maken met cadeautjes en de beentjes onder tafel te steken. 4 kerstfeestjes, ontelbare cadeaus, nieuwe outfits, versieringen en familie, meer heeft Kerstmis niet nodig. 

Kerstmis Kerstfeest Kerstbal Kerstboom

De kinderen tellen iedere minuut af tot ze naar omie mogen vertrekken en ze eindelijk al die cadeautjes mogen open doen. Ze hebben al met verschillende cadeautjes gerammeld maar hebben zich toch net nog kunnen inhouden. Vanavond is het tijd om alle zorgen aan de kant te gooien, te genieten van alles rondom je.

In ieder geval het wordt weer leuk, gezellig en vooral weer met erg veel eten… Met de kerstman in het achterhoofd en het einde van het jaar deel ik nog graag enkele geheimpjes om alzo het nieuwe jaar fris te starten.

mamablog kerstmis

Kerstmis weetjes

 • Ik had dit jaar alle kerstcadeaus voor de Sint langs kwam, op één na. En deze was natuurlijk pas vrijdag in orde…
 • Mijn man moet naar geen enkel cadeau omkijken, behalve dat van mij en dat dit net nog niet onder de boom lijkt te liggen…
 • Mijn man trouwens echt altijd heel creatief uit de hoek komt met cadeaus en ik altijd de grootste en meest verrassende cadeaus krijg.
 • Ik kocht 90% van mijn cadeaus online. Handig als je weet wat je nodig hebt.
 • Als je te weinig in de winkel shopt, kan je ook geen onverwachte ideetjes opdoen, zoals met mijn 10% van de cadeaus wel het geval is. Verrassende cadeaus, gewoon door in de winkels wat rond te lopen.
 • Op voorhand begin ik met een ellenlange lijst met namen, bedragen en cadeau mogelijkheden te maken en hou alles nauwkeurig bij
 • Ik kijk echt vaak naar dat lijstje in de hoop dat ik niets of niemand vergeet
 • Ik ben de eerste om mijn cadeau aankoop lijstje af te vinken
 • Wij trekken namen en voor die moet je een cadeautje kopen, deze avond gaat nog verrassingen brengen
 • Wij eten nooit kalkoen bij kerst, zo cliché
 • Maar genieten van wat specialers, klaargemaakt door de mama
 • Wij spelen “kien” om een cadeautje uit te delen. Eerst spelen we wie het eerst een rijtje vol heeft, daarna voor volle kaart.
 • De kinderen te veel cadeautjes krijgen
 • Onze kids van ons geen speelgoed krijgen, maar enkel ‘nuttige’ cadeaus zoals boekjes, winter spullen en meer van dat.
 • Ik niet kan tegen verrassingen…
 • Wij opnieuw uitkijken naar Kerst 2018
 • Dat ik Kerst dé reden bij uitstek vind om een nieuwe jurk aan te schaffen…

Kerstmist & outfit

Dus nieuwe jurk om vandaag te feesten voor mama, Amélie met een nieuw rokje – perfect matchend met grote broer, papa in het nieuw en dus allemaal klaar om te feesten. Alhoewel… Gezien mijn man nog niet echt een cadeau onder de Kerstboom heeft gelegd voor mij, doe ik hier een stille oproep voor geweldig leuke laarsjes die ik gezien heb, perfect passend onder mijn jurk én absoluut nodig in mijn schoenenkast. Deze laarzen heb ik gespot op de site van Bijenkorf – waar ik trouwens verschillende cadeaus kocht. Biker boots staan hoog op mijn verlanglijstje en vooral staan nog niet in mijn schoenenkast… En toeval wilt dat ze nog in mijn maat zijn… En dubbel toeval wilt dat het ook binnenkort mijn verjaardag is, geen reden in feite om ze niet in huis te halen. Liefste hubby van de wereld, nog inspiratie nodig?

mamablog kerstmis mamablog kerstmis

maamblog kerstmis

Vrolijk kerstfeest, veel cadeauplezier maar vooral veel fijne familie momenten!

Veel liefs,

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: