mamablog cadeautips

Kerstwensen, kerstboom & een cadeautips

Stiekem ben ik blij dat Sinterklaas gepasseerd is, want dat wilt zeggen dat de leukste periode van het jaar is aangebroken. Kerstmis heeft alles: het huis is in zijn meest romantische bui dankzij de boom, kaarsjes en Kerstversiering. Al dan niet met of zonder cadeautips probeer ik mijn mini’s en iedereen die mij lief is te verrassen. 

Dus ja, wij zijn fan van Kerstmis. Wij vierden zondag ochtend Sinterklaas en zondag middag was het tijd om de boom te plaatsen én het huis te versieren. En of ik goed voorbereid ben? Alle cadeautjes op één na zijn alvast gekocht en liggen te blinken onder de boom.

mamablog cadeautips

Kerstkaartjes – voor het eerst!

Ik durf het bijna niet zeggen maar voor het eerst in ons leven hebben wij Kerstkaartjes om uit te delen. Nee, ik lieg… Dit is de tweede keer op de 10 jaar dat ik uit huis ben. Het eerste jaar deed ik echt een verdienstelijke poging maar toen in februari de kaartjes met postzegel en zelfs al het adres op nog in de woonkamer lagen, heb ik ze wijselijk weggegooid… Dit is dus echt wel mijn eerste echte verdienstelijke poging. Al mijn vrienden en familie weten dat ik normaal niet mee doe aan kaartjes én toch blijft iedereen – attent als ze zijn – mij wel kaartjes geven. Ik vind het leuk hoor, die kaartjes krijgen. Ik merk dat Mathis nu hij groter wordt er zelf belang aan begint te hechten. Hij krijgt graag kaartjes en vroeg zich af wanneer wij ze gingen maken. Dus met dit in het achterhoofd, heb ik dus mijn eerste echte verdienstelijke poging ondernomen.

Mathis & Amélie kregen de nodige accessoires en mochten op de foto. Ik bestelde mijn kaartjes bij Smartphoto. En ja om mijn efficiëntie dit jaar wel te vergroten nam ik er gelijk de enveloppen & adreslabels bij. Nu ik het kaartje zo zie, vind ik mijn mini’s super schattig erop en ben ik stiekem meer dan blij met mijn Kerstkaartjes. En aangezien mijn Kerstboom nog wat personalisatie kon gebruiken, liet ik mij gaan en maakte zo van het kerstkaartje een blijvende herinnering *smelt*.

mamablog cadeautips

mamablog cadeautips

Kerstsfeer in huis

Kerstkaartjes zijn een eerst stap in de goede richting om de Kerstsfeer in huis te halen. Versiering hoort daar ook bij én ja, ook cadeautjes. Hoe meer er onder de boom ligt, hoe zotter de kids worden én hoe gelukkig deze mama wordt. Want ja, ik ben iemand die heel graag krijgt, maar gelukkiger wordt om te geven en anderen gelukkig te maken.

Ik deed heel erg veel inspiratie op in mijn zoektocht, onze lijst van personen voor wij cadeautjes moeten kopen is dan ook erg lang. En wel ja, ik moet even toegeven dat ik mezelf alvast verwend heb met enkele Kerstcadeautjes én nee, ik kon me niet inhouden om te wachten tot het Kerst was.

Deze geweldige poster stond al lang op mijn wishlist en het leek mij perfect deze eindelijk eens aan te schaffen om wat extra sfeer in huis te brengen. Iedereen die binnenkomt valt de poster onmiddellijk op dus ja, een eerste goede zet om in Kerstmis sfeer te komen.

Voor één persoon op de cadeautjes lijst kocht ik deze geweldige Unicorn sokken – maar vond ze zo leuk dat ik ook aan mezelf dacht 🙂 En nee, dat heb ik gelukkig niet voor ieder leuk cadeau gedaan. Amélie die krijgt onder de boom nog een leuk aapje om haar nagels sneller te laten drogen. Kleine, leuke cadeautjes om te krijgen en om uit te delen. Alles komt van Radbag, een online shop met een leuk, groot en persoonlijk aanbod. Niet alleen om cadeau te doen, ook om cadeau te geven aan jezelf dus :-). Dus graag deel ik deze ‘geheim’ cadeautips om wat extra inspiratie op te doen.

mamablog cadeautipsmamablog cadeautips mamablog cadeautips

 

10 gedachten over “Kerstwensen, kerstboom & een cadeautips

  1. Ik ben ook blij dat het voorbij is, vind het leuk mijn dochter zo te zien genieten… Maar al dat geregel haha!Ik vind de kerst normaal ook superleuk, al zal het nu wel een beetje een ander gevoel hebben omdat mijn vader in augustus is overleden. We proberen het natuurlijk wel gezellig te maken, maar met een vader die ook nog eens de dag na kerst jarig was ben je daar toch wel mee bezig.

    1. Maak het gezellig en voorzie een leuke plaats voor herinneringen voor jouw papa. 10j geleden stierf mijn stiefpapa 3 maanden voor Kerst. Kerst begon in tranen maar eindigde in vreugde, herinneringen en met gelukkige mensen! Veel liefs

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: