Klaar voor de laatste klas

Het schooljaar hebben we nog niet zo lang geleden afgesloten en toch wordt je als mama al op allerhande manieren ‘verrast’ met schoolspulletjes. Het is een standaard procédé, ieder begin van een nieuw schooljaar staat gelijk aan shoppen! Een nieuwe boekentas, brooddoos en drinkbeker. 

Er gaat niets boven een goede boekentas kopen voor je mini, inclusief vakje voor de drinkbeker, liefst ook nog eentje voor papiertjes van de juf. Er moet voldoende plaats in zijn voor vriendenboeken, zijn jas en tekeningen. én het allerbelangrijkste? Hoet moet er ‘cool’ uit zien. Uhu, ook voor bijna 5-jarige is ‘cool’ zijn een statement.

Eerlijk, vorig jaar waren we te laat aan de zoektocht begonnen en alle leuke modelletjes waren weg. Dit jaar pakken we dit anders aan. We zijn alvast op zoek gegaan naar een nieuw exemplaar. En of wij geluk hebben? Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik 2 exemplaartjes uitkiezen voor mijn mini’s.

En nee hoor, het is niet langer mama die wat in de pap te brokken heeft. Mathis, die naar het laatste kleuterklasje gaat, kies zelf zijn favoriete boekentas. En aangezien hij echt een slechte beslisser is, doen we dat online. Hij twijfelt en twijfelt en twijfelt. Het voordeel is dat hij niet onmiddellijk een beslissing dient te nemen, maar er nog een nachtje over kan slapen.

We zijn onze zoektocht gestart op de webshop van Duifhuizen tassen en koffers. Er is zo veel keuze aan schooltassen & rugzakken dat ik ervan overtuigd ben dat iedereen hier wel zijn boekentas vindt! Gekleurd, met printjes of juist stoer?

Waar moet je op letten bij de aankoop van een boekentas?

  • Leuke print. Dé belangrijkste eigenschap voor opstandige kleuters.
  • Aparte vakjes voor alle spulletjes mooi in op te bergen
  • Stevige riempjes zodat het aangenaam dragen is op de schouders
  • Handvatje – Mathis gebruikt dit best vaak
  • Makkelijke sluiting
  • Mathis maakt ook wel graag gebruik van een extra borstband

En zo kwam Mathis zijn keuze op deze stoere Dino rugzak. Een groter model dan hij had, wat ook echt nodig is. Je merkt dat ze vaker spulletjes meekrijgen zoals vriendenboeken en knutselwerkjes of boekjes en deze pasten nooit in zijn rugzakje, dat is nu gelukkig verleden tijd. Mét kwaliteitsvolle riempjes en handvat én met dinosaurussen. Kan het nog stoerder en cooler?

Duivenhuis

DuivenhuisDuivenhuis

DuivenhuisDuivenhuisDuivenhuis

Amélie gaat voor schattigheid, is weg van diertjes en bij haar kozen we voor dit konijnentasje. Dit is echt waar het schattigste boekentasje ever! Helemaal passen bij mijn kleine meid. Ze is er super fier op en loopt er hele dagen mee rond, rond haar armpje. En of zij met deze boekentas klaar gaat zijn voor het schooljaar! Alleen nog een beetje geduld hebben.

Duivenhuis Duivenhuis    IMG_6257 Duivenhuis Duivenhuis Duivenhuis

4 gedachten over “Klaar voor de laatste klas

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: