Zomerschoenen

Klaar voor de zomer met zomerschoenen

Ieder jaar ben ik er als de kippen bij om zomerschoenen te gaan kopen voor mijn mini’s. Net zoals bij kleding, zijn de leuke modelletjes in no time weg. We hadden ook dit seizoen weer een mooie buit, al zijn er duidelijk veranderingen op til. Mathis was op zoek naar een ‘cool’ paar schoenen en zijn zoektocht was dus allesbehalve makkelijk, Amélie is duidelijk een shoe-aholic in wording. 

Een collectie zomerschoenen voor jongens en meisjes

Ze zullen het duidelijk van geen vreemden hebben, die zoektocht en dat verlangen naar leuke schoenen. Zodra de eerste zomerse dagen zich aanmelden zijn we er als de kippen bij. Mathis heeft bovendien zijn lentefeest, een reden te meer om mij te haasten. Ik was in vergelijking met vele andere mama’s nogal laat!

En dan sta je daar, met een lade vol schoenen voor zowel Mathis als Amélie.

Amélie had een duidelijk doel voor ogen: een schoen, een ballerina én een sandaal. Meisjes… Ik weet niet waarom zij 3 paar nodig heeft en kan me zelfs niet inbeelden dat mijn zoon ooit 3 paar schoenen gekocht heeft, maar zij krijgt het seizoen na seizoen voor elkaar. Mijn oog was sowieso op de mooie sandalen van Zecchino d’oro gevallen. Mijn favoriete merk bij uitstek. Het is zelfs één van de eerste keren dat niet alle schoentjes van dit merk zijn. Helaas heeft deze mama minder en minder in de pap te brokken.

Ik wil coole schoenen

Amélie wou een ballerina schoen hebben, want ja sinds kort doet ze ballet en voelt ze zich ballerina van kop tot teen. Maarja laten we eerlijk zijn dit is niet echt een school proof schoentje, dus uitbreiding met een sneaker. En dan hebben we nog sandaaltjes nodig voor in de zomer. Voor kous-loze dagen (hip hoi – lees hier waarom ik dat zo leuk ga vinden).

Haar broer slaat een andere weg in, die was op zoek naar het ‘coolste’ paar schoenen van de winkel. Iedere schoen die ik mooi vond, werd niet cool genoeg bevonden. Hij vond er zelf één paar, maar wel een pareltje al zeg ik het zelf. Lekker stoer, toch stevig. En zo wordt de invloed van mama alsmaar kleiner en die van mijn mini’s alsmaar groter. Toegeven enzo…

En nu aftellen naar de lente zodat we snel die schoentjes boven kunnen halen.

6 gedachten over “Klaar voor de zomer met zomerschoenen

  1. Hier ook al voor het 4e jaar op rij Zecchino d’Oro sandaaltjes. Naar een ballerina ben ik nog op zoek, en het kind zei dat ze dezelfde sneakers wil als mij (oudroze Vans dus ?). Al koop ik voor school ook al eens een sneaker bij de Zara…

  2. Jaaaa, ik heb er zin in! Grappig dat ik deze blog nu lees terwijl ik net de sandaaltjes van onze jongens uitpakte vanavond. Kom maar door met die zomer.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: