Heb jij een kleine Picasso in huis?

Soms heb je zo van die kindjes, die ongelooflijke talenten bezitten. Die dingen kunnen waarvan ik nog niet in de buurt kom! Talentjes. Ik kan alleen maar hopen dat mijn eigen kids in hun ontwikkeling, hun eigen talenten ontdekken en ermee aan de slag gaan.

En wat is er mooier dan om kleine talentjes te ondersteunen? Cartoon Network gaat opnieuw op zoek naar de grootste teken-, schrijf- en animatietalenten in Vlaanderen.

Vanaf 1 juni kunnen Vlaamse kinderen tussen de 4 en 16 jaar deelnemen aan deze online wedstrijd, die opgedeeld is in 3 categorieën: Tekenen – Script Schrijven/Storyboard – Animatie.
Kinderen kunnen hun fantasie ten volle laten werken in de categorie van hun keuze. Bedenk een nieuw personage in Ben 10, schrijf een geschifte aflevering voor Adventure Time of maak jouw eigen animatiefilm, de mogelijkheden zijn eindeloos! De inzendingen worden online ingestuurd, en wie weet zie je jouw creatie binnenkort wel tot leven komen op Cartoon Network!

Op de campagnewebsite kunnen kinderen terecht voor heel wat tips en tricks van makers zoals Ben Bocquelet (Gumball) en Rebecca Sugar (Steven Universe, Adventure Time). Ze kunnen er bijvoorbeeld een rondleiding achter de schermen krijgen en bovendien vinden ze er ook een pak materialen die hen kunnen helpen bij hun deelname zoals teken- en kleurbladen, storyboards, muziekfragmenten, special effects en nog veel meer. Zo zijn ze optimaal voorbereid om aan hun eigen creaties te werken.

Bovendien worden er tijdens de wedstrijdperiode op verschillende locaties in Vlaanderen in samenwerking met enkele partners workshops georganiseerd, waar kinderen ter plekke aan de slag kunnen. .

Ik durf niet zeggen dat ik een talentje in huis heb, maar ik ben wel ontzettend fier op mijn mini die naar de tekenacademie gaat. Die iedere week iets nieuws uit zijn vingers tovert. Ongelooflijk vooral als je kijkt waar hij aan het begin van het schooljaar stond en wat hij nu allemaal kan. Zeg nu zelf, voor een 4-jarige kan hij er wat van 😉

cartoon network

En mijn kleinste mini gaat dezelfde weg op! Het enige waarmee ze stil te krijgen is, is een stel potloden en een blaadje papier.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://imaginationstudios.cartoonnetwork.nl/.

 

cartoon network cartoon network cartoon network cartoon network

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: