brabantia

Kleine wasjes en grote wasjes

Als familie van vier is de wasmand nooit leeg. Maar echt nooit. Frustrerend. Dan ben je een heel weekend bezig met wasmachines te laten draaien, droogkasten vol te duwen en manden vol te plooien. En dan is het zondag avond, doen 4 personen hun kleren in de was en is die verdomde wasmand weeral vol. Mijn mama frustratie. Ik zou ze liefst de hele dag zondag in hun blootje laten rondlopen zodat ik toch ten minste één dag van een lege wasmand kan genieten. Om één of andere gekke reden werken ze niet mee…

Kleine wasjes en heel veel grote wasjes

Ik vermoed dat wij allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Op vrijdag avond sluiten we de deur van het kantoor, in het weekend werken we niet, in het weekend doen we leuke dingen en vooral ook heel erg veel dingen die we niet zo leuk vinden. Ik ben niet zo’n goede huisvrouw, ik ben helemaal niet goed in het wassen. Was scheiden is mijn eerste ergernis, iedere week opnieuw. Een wasmand die uitpuilt van de kleren, die één voor één moeten verdeeld worden in hoopjes. Die dan vervolgens de volledige badkamer inpalmen. En dan moet het echte werk nog starten…

Dankzij mijn nieuwste wasmand van Brabantia, voed ik vooral mijn man en kids verder op & voorkom ik al mijn eerste ergernis zoals hierboven aangegeven. Een wasmand met 2 compartimenten, zodat ze al een beetje verplicht worden om de was te sorteren. Links witte was, rechts al de rest. Vroeger zeulde ik met mijn hoopjes was, vandaag maakt mijn nieuwste linnenmand zelfs dat element eenvoudiger!  Het zakje kan je gemakkelijk uit de linnenmand nemen en vormt dan een draagzak, erg praktisch om de was mee te nemen richting het wasmachine. Over gemak gesproken.

Heel het weekend draai ik wasjes, minimum 5 per weekend. En het ergste van alles is dat dat ook nog eens allemaal opgeplooid moet worden. Iedere week opnieuw denk ik bij mezelf aaaarrrggghhhh, een never ending job. Gelukkig ben ik slim genoeg om de wasmand met de te strijken spullen te laten rondslingeren tot mijn mama of schoonmama (om de 2 weken) op bezoek komen. Een reden om ten eerste veel kleren te kunnen shoppen en ten tweede die verdomde wasmand te kunnen negeren.

Ondertussen ben ik er al achter gekomen dat ik best mijn frustratie achter mij laat. De wekelijkse wast blijft echt wel een never ending story, ik kan er niet omheen net zoals jullie mama’s…. Het leven van een mama.

Dit artikel kwam tot stand dankzij een samenwerking tussen ZZS en Brabantia

brabantia brabantia brabantia brabantia brabantia brabantia brabantia brabantia

3 gedachten over “Kleine wasjes en grote wasjes

  1. Lastig, he, die dingen die in cirkeltjes draaien. Als wij ooit toe zijn aan een nieuwe wasmand, dacht ik ook aan zo’n kleurrijke Brabantiazak!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: