Knuffeeeeels all the way

In deze tijden van moeilijkheden, waarbij we ook vandaag nog regelmatig terugdenken aan een een week geleden, zijn goede knuffels de remedie. Mijn 2 kleine mini’s zijn echte fans van knuffels. Groot, klein, kleurrijk, lief of schattig. In het weekend wordt Amélie altijd vergezeld met minimum een 5-tal peluchen diertjes. 

Een mooie, zachte knuffel aan een mini geven, blijft scoren. Mathis en Amélie hun bed ligt vol, maar er is altijd plaats voor een nieuwe knuffel. Hieronder mijn toppertjes op een rij:

Noodoll – is een erg leuk & vooral speels merk. Hun aanbod van leuke, grappige knuffels is enorm groot. In alle gekke vormen, uitvoeringen en vormpjes.

noodoll noodoll

Lijnloves – Lijnloves is één van de leuke doe-het-zelf merkjes die Zebrazonderstrepen verdeelt. Met de hand bedrukt & in een leuke vorm gegoten. Deze schattige cactussen kennen bij ons thuis veel succes. Shop het cactus kusssen hier.

FullSizeRender-111 il_570xN.825176809_7h3v il_570xN.825702239_9ajv

Suussies – Suussies is één Nederlands merkje dat gewoonweg erg populair is. Deze geweldige dollie is volledig met de hand gemaakt. De super leuke strikjes kan je bovendien ook apart aanschaffen waardoor je iedere outfit uniek maakt.

suussies-dollie-suussies-dollie-knuffel

2 gedachten over “Knuffeeeeels all the way

  1. Wat een leukkies!!! Emma is ook helemaal gek op knuffels…. ze houdt er ook echt hele gesprekken mee… haar beer die ze al vanaf haar geboorte heeft moet altijd overal mee naartoe ook 🙂

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: