Komono

KOMONO zonnebrillen veroveren al eventjes de markt & ook deze zomer beloven ze weer trendy te zijn.

Een Belgisch merkje, dat de hele wereld aan het veroveren is! KOMONO staat voor kwaliteit en oog voor detail. Trendy & fashionable is hun handelsmerk. En dat kunnen ze niet onder stoelen of banken steken. De collectie bestaat uit zowel zonnebrillen als horloges, voor mannen & vrouwen. It’s all in the details bij KOMONO. De collectie zonnebrillen zijn één voor één geweldig, origineel, opvallend maar tegelijk eenvoudig maar vooral ook erg betaalbaar! Ze ogen erg exclusief, maar de prijs is dat alles behalve! De meeste brillen kan je al scoren tussen 40 en 60 euro.

Zonnebrillen kan je niet genoeg hebben, een leuze voor veel mensen. Niet echt van toepassing op mezelf. Als brildrager is een aangepaste zonnebril een duur grapje. En dus koop ik braaf maar om de 2 jaar een nieuwe zonnebril. Ondertussen heb ik wel al een mooie collectie aangelegd. Van een sportievere Rayban, naar grote glazen hipster modelletjes, een chiquer modelletje & sinds kort dus ook één van deze exemplaartjes.

Aangezien bij ons de opticien aan huis komt – for real -, had ik gelukkig veel tijd om het juiste modelletje uit te kiezen. één voor één plaatjes.

Kennen jullie KOMONO al?

  
  
  

Op zoek naar een leuk exemplaar voor jou? Mijn komt alvast van bij optiek Withofs in Steenokkerzeel!

Eén gedachte over “Komono

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: