kung fu panda 3

Kung FUUUUUUUUUUUU

Er zijn zo van die momenten dat het gewoon tijd is om de TV aan te pluggen, een leuke familie film te kiezen, om vervolgens samen met je mini’s onderuit te zakken en hun te trakteren op een lekkere zak chips. Verstand op nul en allemaal samen genieten van een leuke film. Cosy onder het dekentje en zo nu en dan wat commentaar geven over wat we te zien krijgen. Weekend liefde noemen we dat.

Heerlijk die momenten waar mama en papa hardop zitten te lachen met grapjes, versprekingen of uitdrukkingen waarbij onze mini ons aankijkt alsof wij van een andere planeet komen! En zo gebeurde bij de nieuwe DVD van Kung Fu Panda 3. Met het druilerige weer van de afgelopen dagen, dé ideale manier om de kids te entertainen & ons zelf! én onze lachspieren!

Kung Fu panda is een film die ieder kind geweldig vindt, is het niet door de leuke dieren die mee doen, dan is het zeker voor het leuke verhaal en speelse avonturen die ze beleven. Mijn mini zat echt de hele film gekluisterd aan de tv. Niets of niemand kan hem op zo’n moment storen of afleiden.

En hoe kan je een dergelijke leuke film alleen nog beter maken? Door de dieren in real life te gaan bezichtigen. En Pairi Daiza kwam weer op de proppen! (mijn vorige ervaring lees je hier) Van de panda tot de tijger en apen, één voor één kwamen de dieren van de film aan bod. Het absolute toppunt was dat het bezoekje gepaard ging met een rondleiding met een gids, wat ervoor zorgde dat we net op de juiste momenten bij de dieren aankwamen. Geen slapende dieren maar op het moment dat ze eten kregen, of net actief waren of aan het spelen waren. Magisch.

Alle gekheid op een stokje

In dit geweldig nieuw avontuur van onze goede vriend Po, wilt hij expert worden in een krijgskunst waarvoor je niet alleen behendig en dapper moet zijn, maar ook bliksemsnelle reflexen nodig hebt! Wanneer Po zijn lang verloren vader plotseling ontmoet, reist het duo naar een geheim pandaparadijs om een groep hilarische panda’s te ontmoeten.  Maar wanneer de bovennatuurlijke slechterik Kai alle Kung Fu meesters begint uit te dagen in China, moet Po het onmogelijke doen: leren om een dorp met vrolijke, klunzige panda’s te trainen tot het ultieme team van Kung Fu panda’s. Plezier verzekerd!

DVD en Blu-ray vanaf 3 augustus in de winkel! Ideaal om nog snel mee te nemen op vakantie om je autorit aangenamer te maken… *Spreekt uit ervaring*

kung fu panda 3

Kung fu panda 3 Kung fu panda 3 Kung fu panda 3 Kung fu panda 3 Kung fu panda 3 Kung fu panda 3 Kung fu panda 3

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: