mamablog lazy sunday

Lazy sunday to the win

Ik beken, ik ben een lazy mom. Op dagen met een lege agenda, trek ik mijn meest comfy outfit aan en doe ik de hele dag leuke dingen met de kids, hangen we in de zetel, drink ik op tijd en stond een koffietje en genieten we van gewoon te relaxen. Daar word ik intens gelukkig van. Zeker nu het kouder wordt buiten, lonkt de warmte van binnen en al helemaal van dat lazy niets doen. 

Lazy sunday for the win

Er is alleen één kleine – grote – maar. Ik wou dat mijn agenda vaker leeg was… Helaas komen lazy sunday’s en zelfs saturday’s veel te weinig voor. Daarom dat ik extra hard geniet van de dagen waarop ik het wel kan doen. Dagen waarop we eens spontaan iets leuks kunnen doen thuis zoals verven, een kamp bouwen of koekjes bakken, dagen vol alles mag en niets moet. Ik ben niet de enigste die dit leuk vind, ook de mini’s kunnen er intens van genieten.

mamablog lazy sunday

Mama in comfy outfit

Ik schreef een tijdje geleden dat mijn mini’s zo graag in pyjama aan hun dag beginnen (lees hier), en ook ik kan hier intens van genieten. In pyjama naar de ontbijttafel trekken, geen gedoe in de badkamer, geen make-up. Om rustig en op mijn tempo wakker te worden. Om mij niet in mijn beste kleren te moeten drummen om van hot naar her te lopen. Nee, ik heb onlangs bewust eens een comfy outfit gekocht voor mijn lazy weekenddagen. En ja… Op die dagen kan ik moeilijk afscheid nemen van die warme legging en leuke trui.

Als we eens een lazy weekenddag hebben, durf ik echt wel hele dagen in mijn pyjama rond te lopen én nee dat zag er niet altijd zo fris uit als je rond de middag onverwacht de deur moet opendoen voor iemand. Daarom dus dat ik eindelijk op zoek ben gegaan naar een comfy outfit, waarin je cosy de dag kunt doorbrengen en toch durft de deur open te doen.

Hunkemöller en lazy sunday, match made in heaven

Ik vond mijn outfit bij Hunkemöller en kon eerlijk gezegd niet kiezen, een nieuwe wereld ging voor mij open – oeps. Mijn oog viel wel onmiddellijk op deze leuke legging. Ideaal voor de winter, lekker warm en ik vind hem persoonlijk heel erg mooi! Mijn kids zijn fan van mijn trui, vooral de openingen op de schouders roepen bij hun veel vragen op. “Waarom is dat?”, “Heb je dat zelf gedaan?” en “Mag ik eens voelen”.

Ik ben heel erg blij ermee en moesten jullie nog op zoek zijn naar een gelijkaardig exemplaar, check dit.

mamablog lazy sunday mamablog lazy sunday mamablog lazy sunday mamablog lazy sunday mamablog lazy sunday mamablog lazy sunday mamablog lazy sunday

9 gedachten over “Lazy sunday to the win

  1. Het lijkt me echt een heerlijke outfit, ziet er superzacht uit! Wij proberen 1 dag in het weekend vrij te houden en kunnen dan heerlijk rondscharrelen!

  2. Hunkemöller heeft een leuke ‘cosy-collectie’ voor deze winter. Ik heb nog een korting staan op mijn klantenkaart, die ga ik binnenkort uitgeven hihi!
    En Lazy Sundays zijn zalig!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: