Lego time

De paasvakantie is weeral vergeten, hij was leuk, boeiend en te snel voorbij, als ik Mathis moet geloven toch. Ik daarentegen heb geen vakantie gehad, 2 dagen had ik “vakantie” voorzien. Maar beeld je dit scenario in: 2 dagen vakantie om iets leuks te doen met de kids. Lees Plopsa, buiten spelen en genieten. Maar daar gingen mijn plannen de mist in, weeral geveld in de zetel (dank u griep om mij naast mn superkracht af te nemen, ook nog complicaties te bezorgen).

En ik was niet de enige, ook Mathis werd weer ziek. Geen Plopsa, geen knutselkampje, geen speel- en vechtpartijen nee, 2 zieken uitgeteld op de zetel. Tot de postbode voorbij kwam en Mathis zijn dag instant goed maakte. Naast de leuke Nom Noms, bracht de postbode ook het nieuwe seizoen van Lego Ninjago. Of hoe eenvoudig je als mama punten kunt scoren.

Mathis is fan van Lego, net zoals zo veel kinderen. De afspraak was eerst wat slapen en dan kijken we samen de DVD. Gelukkig als hij was, viel hij in slaap met de DVD naast zijn hoofd. Kwestie niet te vergeten dat je DVD mag kijken…

En zo gebeurde dat mama en zoon samen in de zetel de eerste 5 afleveringen van seizoen 5 gekeken hebben. En al snel volgende de volgende afleveringen. Overal waar hij gaat, neemt hij zijn DVD mee. Ik kan dus wel stellen dat hij blij is met zijn cadeautje.

Het was een intens film momentje, samen ontdekken wat er gebeurt & Mathis die helemaal op gaat in het verhaal. Hij is nog maar 4 jaar dus stelt veel vragen en aan de mama om goed op te letten en de juiste antwoorden te geven want oh wee als ik iets mis zeg! Kort samengevat: De vier Ninja meesters hebben Master Chen en zijn leger in het vorige seizoen verslagen. Nu de rust is wedergekeerd moeten ze de focus in de groep leggen; het lichaam van Lloyd wordt namelijk overgenomen door een vervloekte geest. En die geest kan er wat van! Sommige scenes zijn best grappig en bezorgen mij als volwassene ook wel een beetje ‘grown-up’ inside jokes. Een aanrader

 

Lego Ninjago

lego ninjago

LEGO Ninjago packshot S5

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: