Lentefeest

Lentefeest voorbereidingen

Ik, dé persoon die altijd zo goed voorbereid is, is laat met de voorbereidingen van het Lentefeest van haar zoon. Ik lijk wel eindeloos achter als ik alle wilde verhalen moet horen van mama’s die een Lente of Communiefeest aan het organiseren zijn. En ik die dacht dat het “maar” een Lentefeest was…

Hup Lentefeest hup

Ik werd er zelf wat zenuwachtig van, het feit dat anderen het verrassend vonden dat wij nog niet gestart zijn. En dat is maar een woord natuurlijk… Het was bar koud, maar echt bar koud, het weekend dat ik besliste om mijn zoon zijn mooiste kleren aan te trekken (ja, die hadden we wel al gekocht!) en zonder jas voor mijn camera te laten poseren. De temperaturen kwamen niet boven 0 die dag, maar ik moest en zou in actie schieten voor mijn uitnodigingen en decoratie. Een geluk dat hij zo braaf luistert naar zijn mama. Ok, hier en daar wel wat verdwaasde blikken van voorbijgangers maar deze mama had wel haar foto’s…

Het was dan wel heel koud, er was ook een prachtige hemel. En de shoot duurde niet lang, toch ben ik fier op zijn foto’s! En nee, de volledige reportage deel ik nog even niet.

Lentefeest

Gepersonaliseerde uitnodigingen met Tadaaz

Een huis gekocht, een verhuis te regelen, een Lentefeest organiseren, business tripjes die op de agenda stonden en een overvolle gezinskalender… Nee, ik ging het mezelf dus echt niet nog moeilijker maken. Ik heb al enkele keren gebruikt gemaakt van Tadaaz en jullie mogen hieronder zelf beoordelen maar volgens mij maak je gewoonweg de mooiste uitnodigingen in een paar klikken.

Het werkt heel simpel, je kiest een thema – met een foto of zonder & via een online tool pas je het kaartje aan met al jouw details. Je kan de kleur van de tekst aanpassen, de grootte, de plaatsing, … Of zoals mij, je kan helemaal weg zijn van een concept en enkel de gegevens aanpassen. Je krijgt onmiddellijk je eindresultaat te zien en kunt aanpassen waar nodig. Het leuke aan de online tool is dat je meteen een overzichtje krijgt van alle bijhorende producten. Dus je bestelt de uitnodigingen samen met bvb. de envelopjes. In hetzelfde thema als Mathis zijn kaartje had je ook tal van versieringen voor een Communiefeest of Lentefeest. Check mijn vlaggen, bedank kaartjes én een peter en meter cadeau hieronder. Ik mag dan misschien wat later begonnen zijn, maar in een paar klikken kan ik heel wat to do’s van mijn lijstje schrappen. Ik vind dit thema voor jongens trouwens echt heel stoer, wat denken jullie?

Nog mama’s die een feest aan het organiseren zijn? Hoe ver staan jullie? Indien jullie nog aan de slag moeten en je lentefeest of communiekaarten zelf wilt maken, ik mag een kortingsbon schenken.  Gebruik kortingscode ZEB10COM voor 10% korting – geldig  tot 30/4 (min €50 aankoop). Succes en laat me zeker het eindresultaat weten!

Lentefeest Lentefeest Lentefeest Lentefeest

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: