Het leven op zijn Amerikaans

Het was me wel een weekje vorige week. 5 dagen in Amerika doorbrengen & 1 op een vliegtuig, van Chicago naar L.A. met tussendoor een shoppingtripje maar vooral meetings. Veel meetings. En veel eten. Ongezond eten. Mijn lichaam is de shock nog steeds aan het verwerken, ik overleef momenteel – althans zo voel ik me nog steeds na 4 dagen terug in ons Belgenland.

Maandag vertrokken naar Chicago, waar ik instant de shopping straat ben ingedoken. En zoals dat altijd gaat, is er niets in de valies voor mama. Niets. Nada. Mama heeft enkel de Disney store leeggeplunderd en natuurlijk ook aan papa gedacht. Zo gaat dat nu eenmaal als je mama bent. Het is de allereerste keer dat ik bijna een week van mijn kids gescheiden ben. En door meetings, tijdverschil en zieke kids, pas na 3 dagen kunnen contact hebben. Dat was een though one. Dan gaat je mama hart toch wel een beetje bloeden. Vol spanning wacht je aan de andere kant van de lijn, zie je je kids gek doen en eerlijk? Zie je ze weinig tot geen interesse tonen in mama 🙂 Ok, ik word bij deze dus niet gemist door mijn mini’s. In tegenstelling tot mama, beleven zij echt wel de week van hun leven. Van omi naar mammie. En of ze verwend worden die kapoenen van mij. Maar ze verdienen het. Het leukste moment is de hele week uitkijken naar zaterdag avond, tot je ze eindelijk super hard kunt omhelzen en de dikste knuffels ooit geven en krijgen. Liefde is …

Jetlags geven opportuniteiten

En of de jetlag er goed doorkwam… Iedere ochtend gingen de oogjes open om 4u en het goede hieraan is dat je dan extra tijd hebt om bij te werken én om te sporten. Zalig. Tijd hebben om te sporten wegens geen andere verplichtingen. Geen huishouden runnen, geen online boodschappen plaatsen, geen eten koken. Gewoon tv op en op de loopband. Ja, zelfs om 5u in de ochtend gaat dit zonder ‘zorgen’ als een fluitje van een cent.

Het tripje werd een beetje zwaarder door de trip van Chicago naar LA. Nog 2u extra tijdverschil dus nog vroeger wakker in de nacht. Maar hey, we hebben het overleefd. Ik heb genoten van het mooie uitzicht van La, van het zien van de bergen, huizen van celebrities, van some real American bbq food en van heeeeeel veeeeeeel lekkere koffies (én donuts én muffins oeps). Ik mag hier nu zelfs zeggen dat ik vorige week voor ontbijt de grootste burrito ever heb gegeten. Als ontbijt, als in tot de middag verzadigd zijn. Die Amerikanen toch.

Wat heb ik stiekem genoten van wat vrije tijd, van wat lezen, werken in stilte en van genieten van alles dat op me af kwam.

img_9906  img_9951 img_9878 img_9882 img_9888 img_9894 img_9902 img_9916 img_9931 img_9876 fullsizerender

2 gedachten over “Het leven op zijn Amerikaans

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: