mama

Liefste mama speciaal voor jou

Moederdag, de dag waarop wij mama’s in de kijker mogen staan. Waar wij overstelpt worden met zelfgemaakte knutselwerkjes, met knuffels, kusjes en cadeautjes. De dag waarop wij onze mama’s in de kijker zetten. Nee, die zelfgemaakte knutselwerkjes laten we achterwege maar een leuk cadeautje en dikke dank u hoort er wel bij. 

Een mama uit de duizend

Als je voor het eerst zelf mama wordt, krijgt Moederdag een andere belevenis. Mama worden zet je wereld ongetwijfeld op zijn kop. Je beleeft nieuwe hoogtes en ongekende laagtes. Je leven wordt een rollercoaster van momenten van opperste geluk tot tranen van twijfel en onmacht. Het doet wat met een mens, mama worden. En ja, liefste papa’s, het zijn wij die heel wat moeten doorstaan om die lieve wezentjes op de aardbol neer te zetten. En wel daarom verdienen wij om een dagje in de kijker te staan, om even alle aandacht naar ons te trekken en om ons in de watten te laten leggen. Mama mogen zijn is het meest kostbare in deze wereld. Moederdag vieren met je eigen mini van vlees en bloed doet iets met een mens. Dé dag voor ons mama’s om even te mogen blinken van geluk. Een dag waarop we mogen stilstaan bij ons mooi gezin, in teken van en voor onze mini’s.

mamamama

Dacht je dat ik stond te popelen tot mijn mini’s deze ochtend wakker werden? Wel nee, niet helemaal. Ik heb 2 nieuwsgierige mini’s, die bovenal geen geheimpjes kunnen bewaren, die op vrijdag uit school lopen en mij instant bedelven onder de zelfgemaakte kunstwerkjes. Mama die glimlacht van links tot rechts.

Mama’s to the rescue

En ja ook ik heb een mama en schoonmama uit de duizend. Zonder hun zouden we een heel ander leven leiden, zonder hun zou het leven alles behalve zo gemakkelijk zijn als vandaag. Zonder hun

  • moest ik iedere week zelf mijn strijk doen
  • zou ik nooit fulltime kunnen werken
  • zouden wij niet zonder mini’s op reis kunnen
  • hebben we geregeld ’s avonds honger als we maar weer eens vergeten eten te maken in de ochtend en geen tijd hebben in de avond
  • zouden mijn ramen nooit zo spik en span uitzien
  • hadden mijn mini’s minder geluk en zouden ze veeeel vaker in de opvang zitten (en ze zitten er al zo veel…)
  • zouden mijn mini’s veel minder koekjes eten
  • zouden mijn mini’s veel minder verwend worden

Je ziet het, we mogen niet klagen.  En dan som ik nog niet alles op dat zij doen voor ons! We zijn met ons gat in de boter gevallen, een grote kuip dan nog. Ze zijn voor ons onmisbaar dus ja, hey het is mijn moederdag maar ook deze van onze mama’s en schoonmama’s. Vandaag vieren we samen. En dus vandaag niet alleen online in de bloemetjes, die mama’s van ons. Een kleine verrassing hoort ook bij moederdag. Bedankt voor de hulp en dikke kus vanuit Zwitserland.

mama

Eén gedachte over “Liefste mama speciaal voor jou

  1. ”Je leven wordt een rollercoaster van momenten van opperste geluk tot tranen van twijfel en onmacht.” : Helemaal mee eens!!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: