Luiertas Rommeltas

Het leven van een moeder zonder luiertas, is een leven van een man zonder pintje bier. Onbedenkelijk, onwezenlijk. Luiertassen in overvloed, tal van kleuren, modellen, materialen en groottes. Wat heb je nodig in je luiertas en hoe groot moet die zijn? En moet papa er ook mee durven rondlopen?

Luiertas to the rescue

En dus gaat iedere zwanger vrouw met plezier op zoek naar een leuk model. De keuze hierin is super belangrijk want een luiertas heeft wel wat belangrijke eigenschappen waarmee rekening moet gehouden worden. Bovendien moet je als mama echt wel veel meezeulen en steek je dat nu in je handtas of in die luiertas? Een koekje voor grote broer, drinken voor grote broer, speelgoed voor grote broer, minimum 2 bavetten, extra outfit, extra body, eten, water, pampers, doekjes, …. Ik denk dat de omschrijving “muilezel” het dichtst in de buurt komt. Althans zo voel ik me toch vaak.

Hoe ga je nu op zoek naar de juiste luiertas?

  • Koop een ‘man-proof’ exemplaar. Want papa moet er ook mee durven/kunnen rondlopen. In eerste instantie durf je dit misschien even over het hoofd zien maar wat als papa alleen op pad is of wat als papa mini-you in de crèche gaat afzetten? Een roze luiertas of leopard printje is dus GEEN goede idee.
  • Denk vooral groots, een luiertas moet GROOT zijn, met liefst een aantal verschillende compartimenten. Rommelvakjes, je weet wel net zoals in je handtas. Komt dat even goed uit want groots staat vaak ook gelijk aan duurst 🙂
  • Hij moet manlief proof zijn, maar vooral fancy…. een reden om net dat beetje meer geld uit te geven want hey, het is even jouw fashion statement (aangezien je de eerste weken toch niet in je kleren past, soms zelfs nog steeds niet in je schoenen)

Enkele leuke exemplaartjes op een rij:

91.Big

93.Big

June & Julian €179.95

1412.Big

June & Julian €129

beaba stockholm luiertas_enl

Beaba €87.50

Koeka-verzorgingstas-Lugano-taupe-21_enl

Koeka €199.95

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: