Gladskin

Magic does happen

Een familie probleem, zo zou je ons eczeem probleem kunnen omvatten. Van generatie op generatie op generatie. En een eczeem is toch wel een vervelend iets, want als moeder geef je dit altijd door aan je kind. Is het niet als eczeem zelf, dan is het als allergie of astma of … Het is vrij overheersend en bij een bezoekje aan een specialist, gaan ze altijd in eerste instantie de erfelijkheid nagaan. 

Ik heb nog vrij veel geluk. Enkel last aan de handen en het gezicht, rond de contactpunten van mijn bril, en dat enkel in het voor en najaar. Zomers weer doet wonderen dus eigenlijk dromen we iedere dag opnieuw voor een warme zomer. Mijn mama daarentegen is een ander paar mouwen. En ook mijn minis hadden er als baby last van. Droge plekjes, snel last van huidirritaties en vooral erg gevoelig. Er is weinig tegen te beginnen, buiten een gespecialiseerd zalfje van de dermatoloog. Maar vanaf nu is er dus ook Gladskin.

Gladskin to the rescue

GladskinGladskin is een Nederlandse ontdekking. Een biotechnologisch bedrijf dat actief heeft ingezet op het vinden van de juiste ingrediënten en samenstellingen om zo huidirritaties uit de wereld te helpen. Gladskin is het enige product ter wereld dat de goede bacteriën intact laat en de slechte Staphylococcus aureus-bacterie doodt. Dankzij het unieke bestanddeel Staphefekt™ kunnen ontstekingen worden voorkomen. Het resultaat: een rustige huid en verlichting van jeuk en roodheid. Staphefekt laat, in tegenstelling tot andere crèmes, de goede bacteriën intact. De goede bacteriën zorgen namelijk voor een gezonde huid. Het pakt dus als het ware de problemen aan waar nodig. Geen overbodige verkooppraatjes dus, maar wetenschappelijk bewezen efficiëntie.

Zo pakt Gladskin buiten eczeem ook huidirritaties en roodheden aan. In mijn specifiek geval, werd de Eczema cream aanbevolen. Deze wordt geadviseerd aan mensen met een droge eczeem huid. Iedere huidaandoening is anders en moet dus ook anders behandeld worden.

Gladskin maakt sinds kort deel uit van mijn ochtendroutine. Het concept is simpel, een super handige tube met een handig doseerpompje en dus ook een wonderzalfje. Bovendien heeft het zalfje een neutrale geur en is geen te vette, plakkerige zalf. Dat is zeker voor de handen een groot voordeel want ik ben het gewoon dat ik de zalf enkel ’s avonds voor het slapen gaan kan aanbrengen en niets meer durf aanraken. Bovendien is een hormoongel altijd agressiever dan deze oplossingen. Als je dat dus kunt vermijden, is het absoluut een voordeel.

En het resultaat?

Ik merkte al snel wat verbeteringen. De vlekjes werden zachter van kleur, de jeuk verdween. Sowieso speelde de erg warme, zomerse dagen ook mee in het voordeel. En ik erg gelukkig want ik kon verder stralen aan het altaar afgelopen zaterdag!

Voor 30 ml betaal je €29,50 en is ruim voldoende voor een half jaar verzorging. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoeveelheid die je nodig hebt, helaas zijn er ook mensen die over grotere delen van het lichaam last hebben van eczeem.

Gladskin
Gladskin Gladskin Gladskin

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: