Mama geluk

Ik mag dan zo nu en dan eens zagen over mijn mini’s, eens met mijn handen in het haar zitten omdat ik maar weer eens niet weet hoe ik hun of de situatie moet aanpakken. Op het einde van de rit, komt het toch maar altijd terug op één element: geluk.

Gelukkig dat ik 2 gezonde kindjes heb

Er gaat niets boven 2 gezonde kindjes. Vandaag de dag een echte understatement. Gezondheid is één van de weinige dingen die je meestal niet zelf in de hand hebt. Gezondheid maakt of breekt je gezin. We wrijven in onze handjes.

Gelukkig dat ik mag genieten van het moederschap

Laten we eerlijk zijn, het is niet altijd makkelijk maar alleen al het feit dat we de kans en mogelijkheden krijgen om hiervan te genieten is een wonder op zich. Ook hier heb je het niet zelf in de hand. Schrijnende verhalen van mensen die kids willen maar geen krijgen of net andersom. Het leven is soms niet eerlijk.

Gelukkig dat zij mijn wereld verrijken

Ja, het leven met mini’s is niet te vergelijken als een leven zonder mini’s. In het begin kan je ze nog overal mee naar toe nemen maar eens ze een ritme hebben en op tijd bedje in moeten, krijg je een ander verhaal. Nooit gedacht dat ik Plopsa zo vaak zou zien, dat ik zo goed was in kleuren en in het bedenken van stoere ridderverhalen.

Ja, het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar ook in de moeilijke momenten slaan we er ons doos. Ja ik ben soms blij dat het half 8 is en ik ze bed in kan zwieren wegens zware dag op het werk en nood aan rust en oh ja de day after voel ik mij stiekem een beetje schuldig wat ik compenseer met een extra dessertje voor school.

IMG_6902 IMG_6759 IMG_6651

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: