amway

Mama me-time

Zo nu en dan verdien je als mama om eens op de pauze knop te mogen duwen – verdien je echte me-time (was dat niet één van mijn doelstellingen van 2017?!?). Om eens even lekker egoïstisch te doen en alleen maar aan jezelf te denken. Deze mama is al lang blij als ze eens de badkamer deur achter haar kan dichtdoen en kan genieten van een warm dampend badje, zonder mini’s in de buurt welteverstaan. 

Mama me-time

Ik kan ervan genieten, om tijd te hebben voor mezelf. Om te genieten van een badje en natuurlijk de bijhorende verzorging achteraf. Om nieuwe producten te kopen en vooral uit te testen. Er gaat niets boven een ‘verwen’ kast, vol met productjes voor mama. Ongegeneerd tijd hebben om eindelijk eens die nieuwe bodylotion uit de kast halen of om dat gezichtsmaskertje eens te testen. Helaas komen die rust momenten met me-time de laatste tijd weinig voor. Mijn stapel boekjes blijft groeien, te weinig tijd voor een bad, te veel te doen dus snel snel gebruik maken van de douche. Altijd dat rushen, zoals in zo vele gezinnen. Dus nu met de vakantie is het de ideale tijd! De mini’s gaan geregeld bij de oma’s slapen om de opvang te overbruggen en zo kan ik lekker nog eens “bijlezen”, “bijgenieten” en “bijsmeren”.

Nieuwe producten testen

En zo had ik dubbel geluk, niet alleen had ik eens wat me-time tijd ook kwamen de producten van Amway mijn richting uit. Hun nieuwste gamma G&H is er eentje perfect passend bij ons gezin. Productjes voor deze mama, die ook mogen gebruikt worden voor kindjes vanaf 3 jaar. Amélie is grote fan van alles wat van mama is, mijn make-up moet eraan geloven en ook mijn parfum, verzorgingsproductjes en meer. Alles wat ze vindt, gaat ze mee aan de slag. En nee, dat loopt niet altijd goed af en ja ze vindt altijd wel nieuwe of andere productjes van mama om te verknoeien. Zelf lippenstift opdoen en tot de vaststelling komen dat ze een roze snor heeft. Of bodylotion die haarlotion wordt of wat dacht je van anti-muggenzalf als bodylotion? Juist ja, been there done that. Ze is absoluut een meisje-meisje op dat gebied. Smeren vindt ze geweldig en ook zij probeert duidelijk graag nieuwe producten uit, zo lang ze maar van mama zijn.

Natuurlijke en gezonde ingrediënten

Ik moet toegeven dat deze producten een erg lekkere geur hebben. Dat niet alleen, na 2 weken zonnetje in Italië lijkt mijn lichaam bodylotion wel op te slurpen. Mijn huid heeft duidelijk nood aan wat extra voeding en daar kwamen deze producten van pas. De G&H Refresh+ lijn met douchegel en bodylotion is waar mijn lichaam nood aan had. Wat mij nog meer fan maakt van deze producten is dat ze is samengesteld uit natuurlijke en gezonde ingrediënten, niet geheel onbelangrijk in deze tijden waar je huid al heel wat te verduren krijgt. Last van een gevoelige huid? Dan kan je met de Nourish collectie aan de slag en de Protect collectie is ter bescherming van je huid, voor ieder wat wils dus.

Goedgekeurd door mama en ondertussen ook – hoe kan het ook anders – door Amélie!

amway amway

amway amwayarmway

Eén gedachte over “Mama me-time

  1. Het is zeker niet egoïstisch als een mama eens tijd voor haar zelf neemt. Het is een fulltime job dat soms vergeten wordt.

    Aum Shanthi

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: