beauty

Mama modus inclusief wallen en donkere kringen #Help

Ik moet er niet om liegen, de tijd heeft zijn impact. Ook op mijn happy mama face. Als ik in de spiegel kijk, zie ik tegenwoordig enkel donkere kringen. Hoe zou dat toch komen? En het feit dat ik over enkele dagen weer een nieuwe getalletje vier heeft er zeker ook mee te maken. Hoe ouder ik word, hoe meer ik mij bewust word van alle mogelijke beauty productjes. Een eeuwige twintiger – dat streef ik na 🙂

Tijd voor beauty time

En ja, vandaag moet ik al eens vaker dan vroeger de hulp inschakelen van hulpmiddeltjes. Het leven als mama heeft een beetje impact. Vroeger was ik heel zuinig in het gebruik van productjes maar vandaag breidt mijn “beauty” kast met de dag uit. De leeftijd begint – echt waar – zijn tekenen te vertonen op mijn +30-er huid. Feiten zijn feiten. Ik ontken in alle toonaarden dat iemand die (nog even) 32 jaar is, oud is. Maar dan mag je vooral jezelf niet vergelijken met 10 jaar geleden. Dus mijn oplossing? Smeren maar.

Daar waar ik er vroeger amper het nut van inzag en ja, zelfs ging slapen met de make-up nog op mijn gezicht hangen, kan ik vandaag zelfs genieten van die beauty rituelen. In de ochtend eerst een reiniging, dan crèmekes, gevolgd door wat make-up. En in de avond tijd nemen om alles eraf te halen, te genieten van de geur van goede productjes, van de zachtheid van mijn huid.

Help, ik heb last van eye bags

Is het de leeftijd of gaat het standaard gepaard met moederschap? Ik weet niet welk van de 2 de grootste oorzaak is maar ik heb echt wel vaak last van enkele Chanel handtasjes onder mijn ogen… Slaaptekort, de rush van het dagelijks leven, de energie die mijn mini’s vragen, werken,… Tegenwoordig durf ik voor alles potjes en crèmekes kopen, alles om mijn vermoeide blik te verdoezelen. Mijn nieuwste aankoop wint er geen doekjes om, geen mooi praterij. Nee, mijn nieuwste aankoop gaat voor de harde feiten. Namelijk eentje voor mijn mama eye bags.

Donkere kringen, van 5x per nacht op te staan, wallen van te laat in bed te kruipen om toch maar eventjes onderuit te kunnen zakken, hele zakken onder mijn ogen van dat wijntje te veel en die uurtjes te laat. Ik draag een bril en zelfs met bril, zelfs met een goede concealer zijn ze niet weg te krijgen.

Hoog tijd voor hulp dus…

Iedere ochtend haal ik mijn wonder tube boven, smeren maar die handel. Eerst lijkt de huid heel erg koud aan te voelen, vervolgens voel je de huis wat strakker trekken. Merk ik een verschil? Ik weet niet of het verschil zo super zichtbaar is daarvoor gebruik ik het misschien ook nog niet lang genoeg. Wel merk ik iets minder donkere kringen, aan de wallen is nog wat werk. Ik weet ook wel dat het smeren alleen mij een schouderklopje geeft. Dat hij mij even de bevestiging geeft dat ik morgen echt wel minder bags en kringen zal hebben. Vanaf nu standaard in mijn beauty kast dus!

Herkenbare situatie als mama of 30+er en dus ook nood om je wallen te vermijden? 🙂 Ik kocht mijn tube bij Viata.

beauty beauty

Eén gedachte over “Mama modus inclusief wallen en donkere kringen #Help

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: