Mama time op vakantie

Vakantie, de zaligste periode van het jaar. Even hoofd op nul en genieten van ons gezin, van een lekker weertje, mooi uitzicht en wat zwem- & bruingenot. Als je met je gezinnetje op vakantie gaat is het quality time van het begin tot het einde. Genieten met een grote G. Maar vakantie staat ook gelijk aan wat rust, tijd voor wat ‘mama-time’.

Ik vind het heerlijk om zo nu en dan eens even al het geroep, “gemama” aan mij te laten voorbij gaan en mijn knopje af te zetten. Eens even afwerken waarmee je bezig bent.

  • Genieten van een goed boek & magazine.

Ik heb een abonnement op Goed Gevoel, maar ik moet zeggen dat de stapel ongelezen uitgaves groter wordt met de maand. Ik heb er geen tijd meer voor en als ik tijd heb voor wat leesgenot, ben ik blij dat ik eens kan ronddwalen op het net of wat luisteren naar muziek. Vroeger las ik magazines bij het ontbijt, maar sinds mijn blog hobby is ontstaan, staat de ochtend gelijk aan bloggen. Ik vind het zalig om te lezen op vakantie, op een ligbed in het zonnetje met een lekker glas koel water erbij. Of ’s avonds als de mini’s in bed zijn, met een lekker glasje rosé, mijn boekje te lezen.

  • Apertief

Niets zo leuk als op vakantie een lekker aperitiefje te drinken, te genieten van de zon en een leuke babbel. Heerlijk om lokale lekkernijen te ontdekken. Een lekker glaasje wijn staat echt wel gelijk aan me-time.

  • Shopping time

Vakantie tijd = shop tijd. Zo leuk om op vakantie kleine souvenier winkeltjes te ontdekken, de kids blij te maken met emmer en schupje nummer 10. Wat rondneuzen, wat slenteren en wat genieten. Zeker leuk als je in Italië bent, het whallala van het shoppen en het dan ook nog eens solden is. Van geluk gesproken.

  • Lopen

Thuis is het niet altijd even makkelijk om even tussendoor te gaan sporten. Gezien we op vakantie niets moeten en alles kan, is sporten zeker en vast een leuk tussendoortje. Het helpt bovendien goed om de vakantie kilo’s te beperken. Wetende dat ik over 3 weken mijn trouwjurk moet gaan passen, is dit geen overbodige luxe. 2 keer per week lopen vind ik al ruim voldoende en aangezien we onze ‘nonno’ mee hadden op vakantie, hadden we een perfecte babysit zodat we gezellig samen de streek konden verkennen.

Wat doen jullie zoal op vakantie voor wat me-time?

vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie

lopen love vakantie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: