bloglezers

Mama zoekt raad

Zebrazonderstrepen de blog is ondertussen toch al anderhalf jaar oud. Anderhalf jaar ben ik bezig met het delen van mijn tips, ervaringen, van een kijkje in ons leven, wat wij doen, dragen, heel leuk en minder leuk vinden, zoek ik raad en daad bij jullie en anderen. Mamablogs schieten als paddestoelen uit de grond. Allemaal met een gezamenlijk doel: andere mama’s motiveren, stimuleren en inspireren. 

Soms hoop je gewoon een blijk van erkenning te krijgen. Dat je onhandelbaar kind niet het enigste kind op de planeet is die zo’n ettertje kan zijn. Vaak is het leuk om te lezen dat ‘sprongetjes’ weer over gaan. Dat er nog mama’s zijn die vaak met de handen in het haar zitten, die niet weten hoe te reageren op een bepaalde situatie, gevoel of periode.

Mama zoekt raad en tips

Maar even vaak is het super tof om vanuit mijn kant jullie allemaal te inspireren. Met geweldige spulletjes die absoluut wel een toegevoegde waarde in je leven kunnen zijn. Om jullie te inspireren met leuke kinderkleding, tips van online shops die je zeker moet bezoeken. Maar nog belangrijker is om ervoor te zorgen dat jullie mama’s op tijd en stond aan de alarm bel trekken, dat jullie even stil staan bij jezelf en je niet dag in dag uit weg zit te cijferen voor je gezin. Ook jij verdient zo nu en dan tijd voor jezelf of voor zijn 2. Eens een dagje verlof nemen, de kids op school en of de crèche te “dumpen” en alleen maar doen waar jij zin in hebt of gewoon al eens een bed kunnen te nemen met een boekje. Ja, ook heel belangrijk. Misschien nog een understatement. Gelukkige mama’s zijn de beste mama’s. Dus in 2017 zal ik jullie eens zo veel aansporen om regelmatig aan jezelf te denken, jezelf te verwennen met geweldige beauty producten, een leuke outfit of gewoon de perfecte schoenen of handtas.

Mijn blog kan enkel zo leuk, plezant en succesvol zijn als jullie, mijn lezers. Zonder jullie, geen blog. Dus bij deze een grote dank je wel om mij zo trouw te volgen, om zo geweldig uit te breiden en zo geïnteresseerd te zijn in mijn verhaal. Maar gezien je nooit genoeg lezers, raad, tips of ideetjes kunt hebben… sharing is caring.

Veel liefs,

bloglezers bloglezers mamablog

9 gedachten over “Mama zoekt raad

  1. <3
    Ik ken je nog niet zo lang, maar ik ben blij dat ik het hier heb leren kennen. Dankzij jou zal onze dochter in de zomer wellicht in een poezenjurkje van Filou & Friends rondlopen 😉

  2. Wat een lieve blogpost. Merci! Ik kende jouw blog niet, maar schrijf me nu graag in op de nieuwsbrief.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: