Mamablog

Ondertussen weten al veel mensen dat ik aan het bloggen geslaan ben. Nu ongeveer anderhalf jaar geleden, maar slechts een dikke 10 maanden echt actief mee bezig.  En actief is wel een goede omschrijving. Dat het hard werken is om een blog te onderhouden, te schrijven, te delen en te bedenken. Dat net zoals in ons dagelijks leven, in ons werkleven en meer, iedereen aan hokjes denken doet. In welk hokje past jouw blog? In welk hokje pas jij als lezer?

Dus gezien ik schrijf over mijn kids, mezelf en onze familie, ben ik in het vakje mamablog beland. Klinkt nog leuk ook.

Het schrijven heeft mijn hart gestolen. De leukste nieuwigheden delen met jullie, een leuk dagboek voor de kids later en vooral langzaamaan een beetje herkenning voor het harde werk! Meer en meer mensen die de blog lezen, mensen die Zebrazonderstrepen kennen en beginnen te volgen, is de kers op de taart. En ja, het is mooi meegenomen dat we regelmatig op super leuke events aanwezig mogen zijn, dat mijn kids zo nu en dan eens verwend worden. Maar de voldoening zelf, die komt voornamelijk van jullie!

En jullie? Ik hoop dat jullie nog steeds even graag mijn blogs lezen. Dat jullie gefascineerd worden, dat jullie geïnspireerd worden en vooral dat jullie bij ieder bericht een glimlach op jullie gezicht krijgen, dat jullie vrolijk worden van de verhalen. Om jullie te bedanken komen er snel enkele leuke give-away acties aan dus stay tuned zou ik zeggen!

Het blog landschap is zo immens groot en groeit iedere dag. En geloof mij, zeker in België is er nog ruimte zat voor bloggers. Ja, ook in het hokje mamablogs. Dus indien het begint te kriebelen, niet twijfelen en gewoon in je digitale pen kruipen en starten met een hobby die misschien op een dag wel verder uitdraait op een droomjob. You never know en dromen mag.

Ik heb in het verleden al enkele van mijn favoriete blogs gedeeld (lees hier). Hebben jullie nog andere leuke blogs die ik zeker eens moet bezoeken? * Blog Spam starts here*

qtq80-Ur6Nki zappy ouders

Beestige groeten

Ook leuk om te lezen