Mama’s favorietje Uriage

Het eerste merkje waarmee ik in contact kwam op de persdagen & ondertussen helemaal overtuigd van ben, is Uriage. Bij Uriage draait alles om het thermaal water dat in de producten zit. Het water wordt op een specifieke plaats in de Franse Alpen gehaald & onmiddellijk gebruikt in de producten. Het mineraalwater versterkt uw huidbarrière en regenereert ze dag na dag. Hydraterend, kalmerend en beschermend zijn de beste omschrijvingen van dit product. Met het ouder worden – for real – merk je wel dat je huid zich anders begint te gedragen. Meer last van roodheid, drogere (oudere) huid en vooral gevoeliger voor producten. Regelmatig merk ik bij het proberen van nieuwe producten dat mijn huid er anders op reageert. Iets waar ik vroeger nooit een probleem mee had.

De spray met het thermaal water is eentje waar ik niet meer zonder kan. Als hij morgen op is, loop ik instant naar de apotheek voor een nieuwe bus. Dat ik echt bij mezelf denk, hoe kan het dat ik dit niet eerder kende? Met de eerste zonnestralen vonden natuurlijk de kids het geweldig om het te gebruiken. Het werkt verfrissend. Ik daarentegen gebruik het ’s morgens alvorens aan mijn “beauty” ritueel te starten. Als mama met te weinig tijd is dat een heel kort maar krachtig ritueel. De spray met thermaal water, vervolgens een serum, dagcrème & font de teint en ready. Nee geen gedoe met mascara of ditjes of datjes – tijdsverlies. Ik heb me bovendien laten vertellen dat je deze spray zelfs moogt gebruiken als neusspray of tegen aften in de mond… Nog niet geprobeerd maar aangezien het een natuurlijk product is, is het de moeite waard om te proberen.

Ook de serum gebruik ik ondertussen, mijn vaste partner in crime was juist in de vuilbak geraakt wegens op. Kwam dit even goed uit. Riekt erg lekker, voelt zeker niet te vettig of plakkerig aan. Is bovendien speciaal voor tegen roodheden, perfect passend bij mij dus. Trouwens een perfect anti-rimpel middel – mijn eerste anti-rimpel middel dat ik ooit heb gebruikt. En dit op mijn 31 ste levensjaar. Wat zei ik hier in de introductie over oud(er) worden?

Ze hebben bovendien ook een gamma voor de kids, zeker de moeite om ook eens te proberen!

Uriage is verkrijgbaar bij de apotheek.

uriage

IMG_5009

IMG_5140 IMG_5141 IMG_5143 IMG_5146 uriage

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: