Mama’s favourites #2 Filorga

Ik was al fan van Filorga maar dankzij de lieve kerstman – Mijn vriend genaamd – groeit mijn liefde voor het merk! Ik had al een dagcrème, nachtcrème, ontschminker en oogcrème en breid langzaam het assortiment verder uit.

Filorga mijn beauty partner

Filorga producten zijn echt het beste dat er al in mijn badkamer kast heeft gestaan, en geloof me, ik heb al veel potjes en tubetjes zien passeren. Meestal ben ik in het begin enthousiast om te smeren en doen, maar dat verdwijnt even snel als dat komt. Dus even vaak gooi ik op den duur de potjes weg want ze stapelen en blijven stapelen tot ze voor de zoveelste keer uit de kast vallen (Tupperware kast genaamd in de volksmond).

Maar met de 30 – bijna 31 OMG – heb ik wijselijk het besluit genomen om echt te starten met smeren. De reden? niet alleen het getalletje in mijn leeftijd, maar eerlijkheidshalve ook het zien van ‘oude’ foto’s. Oh boy, vroeger dacht ik dat 30 oud was en het is nog echt waar ook. Ze zeggen altijd je ziet eruit zoals je je voelt, wel dan heb ik slecht nieuws en kan ik maar beter in mijn bed blijven steken.                                                                   En mijn lieve broer moet klaarblijkelijk hetzelfde hebben gedacht! Hij kwam af met een mega grootte doos vol producten van Filorga om op mijn gezicht te smeren. De boodschap was klaar en duidelijk 😉

Dus zijn we begonnen met smeren en vandaag een jaar verder, nog steeds aan het smeren en nog meer fan van Filorga.

Must have item

Mijn nieuwste “must have” item? De scrub voor het gelaat. Efficiënt maar ook erg zacht, lekker riekend en hopelijk ook nog efficiënt in zijn werking. Filorga is trouwens een Frans merk dat in de jaren ’70 werd opgericht door cosmetische arts Michael Tordjman. En zij zijn dus het perfecte antwoord voor 30+ers: Want hun doel is om huidveroudering tegen te gaan, zowel wat de oorzaken als de gevolgen hiervan betreft.

Zo bevatten alle producten van Filorga een heel speciale formule op basis van hyaluronzuur en een cocktail van 55 verschillende ingrediënten. De potjes zien er trouwens erg leuk, strak en handig uit! Het potje van de scrub is zo opgesteld dat het product niet in contact komt met lucht, het is een eenvoudig druksysteem waardoor je ook nog eens perfect doseert.

  
 Ik ben fan en ga voor verdere uitbreiding!

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: