Mama’s favourites #3

Het is niet omdat wij mama’s zijn, dat wij ook niet nu en dan verwend mogen worden. Mijn nieuwe ontdekking? Deze geweldige font de teint van Sisley, kwam overwacht mijn richting uit vanonder de kerstboom.

En als de vriendjes op zoek gaan naar cadeautjes, vragen ze raad aan de winkel, nemen mee wat ze aanraden & voilà. En dus moet ik eigenlijk bekennen dat de dame van de Ici Paris winkel een goede keuze heeft gemaakt ;-). Sisley is onder de beauty merken sowieso al een icoon.

Deze vloeibare foundation is gewoon geweldig, super makkelijk aan te brengen en zorgt voor een goede dekking. Ondertussen hevige gebruiken & superfan! Echt een toppertje dus & mama proof! Als 30+’er kan je wel een extra laagje crème gebruiken & als 30+’er & mama kan je 2 laagjes gebruiken. Tegen zichtbare donkere kringen van slaaptekort, tegen puisten van de stress & voor wat kleurpigment want met kinderen heb je geen tijd meer om te zonnen, zelfs niet als je naar een 5* all in resort gaat. Gelukkig brengt deze een oplossing voor alle voorgaande gestelde problemen 😉 Concreet wilt dit zeggen, dat mama braaf kan blijven opstaan als dochterlief ’s nachts geen zin heeft om haar tut te zoeken en dan maar haar keel openzet in de hoop dat mama opstaat (want papalief draait zich nog eens goed om want heeft het excuus dat hij vroeg moet opstaan), kan ik op en naast het werk blijven doorgaan aan een tempo om u tegen te zeggen & moet ik me niet slecht voelen als het zonnetje er binnenkort weer aankomt & ik weeral eens geen tijd heb om even in relax modus te treden met de voetjes omhoog.

 

Ik heb een oplossing tegen dit alles, het prijsje nemen we er graag bij!

 

2 gedachten over “Mama’s favourites #3

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: