Vingino

Mathis & Amélie in het nieuw – Vingino

De zomervakantie zit er bijna op. Iedereen maakt zich klaar voor een nieuw schooljaar, inclusief bijhorende nieuwe schoolspullen en kleding.  Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar een nieuw schooljaar geeft mij altijd druk om te zorgen dat hun kledingkast aangevuld is, klaar voor de herfst en winter. Misschien overgewaaid van een vroegere gewoonte van mijn mama, waarbij het in september Hasselt kermis was. Iedereen trok zijn nieuwste winterkleren aan – ook al was het nog een zomers najaarsweertje. Mathis & Amélie gingen samen online shoppen bij Vingino.

Kleding kopen met een lijstje

Ik kreeg onlangs van een vriendin een geweldig tip – alvast dat vindt mijn man. Ik ben nog in de twijfel fase aangezien het mij beperkingen oplegt… Ze maakt voor ieder kind (inclusief haarzelf help) een lijstje met kleding dat ze nodig heeft voor dat seizoen. En on top koopt ze effectief alleen maar wat op dat lijstje staat! Aan de ene kant een verstandige zet. Zowel Mathis als Amélie eindigen vaak met te veel kleding waardoor amper iets wordt afgedragen. Zo koop je bewuster en ben je dus ook minder gevoelig in solden periodes om koopjes te doen.

Voor Mathis heb ik de test gedaan. Hij heeft euh 13 jeansbroeken deze winter. Lijkt me wel voldoende. Zijn sweaters heb ik niet geteld aangezien ik meerdere stapels had en zijn hemdjes hangen mooi op in de kast. Hij had wel een nieuwe winterjas nodig want hij was vorige winter geduwd door een kindje op school waardoor zijn nieuw exemplaar van vorige winter helemaal naar de vaantjes was. Ondergoed en sokken staan ook nog op dat lijstje. Basis spullen maar wel eentje die ik makkelijk vergeet te kopen.

Vingino combineert altijd met fellere kleuren, wat alles wat speelser maakt maar toch heel stijlvol. Mathis kiest bovendien altijd voor blauw, zijn lievelingskleur.

Vingino

Vingino

Voor Amélie ligt dat weeral moeilijker. Ze heeft sowieso altijd veel te veel kleren. Dus het beperken voor haar lijkt me wel een goede zet. Alleen is meisjes kleding zo verleidelijk. Bovendien heb je als meisje én jeans broeken nodig én rokjes én jurken. Om dan nog maar te zwijgen van de schoenen. Zo eindig je vanzelf aan een grotere berg kleding. Amélie heeft voor haar verjaardag gelukkig al wat leuks gehad voor de winter & er past nog heel wat van vorige winter (hoop ik). Als ik dan even toch kritisch kijk naar dat stapeltje, dan vrees ik dat ze voldoende kleding heeft, op nog 1 rokje en 1 jurkje én 1 broek na. En ook nog de basics voor haar: kniekousen, broekkousen en ondergoed. En dan nog te hopen dat ze geen groeispurt krijgt, want dan kan ik alles terug kopen.

Vingino online shoppen

Amélie vindt shoppen echt leuk, Mathis is minder fan. Gezien onze weekends weeral overvol staan kropen we gezellig samen in de zetel en mochten ze elk iets van hun lijstje kiezen. Zowel bij Amélie als Mathis heb ik nog weinig te zeggen over hun kledingkeuze, gelukkig ben ik het wel nog die de website kiest! Mathis draagt heel vaak Vingino. Hij heeft er tal van broeken van alsook al zijn voorgaande jassen. Ik ben altijd heel tevreden van de kwaliteit. Als je de maat kent is er bovendien niets makkelijker dan online shoppen, het hele aanbod op één plaats en het mandje maar vullen. Maar deze keer echt wel enkel met de spullen van het lijstje!

Hebben ze een mooie keuze gemaakt?

Vingino

Vingino Vingino Vingino

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: