7-jarige

Mijn 7-jarige in huis

Hiep hiep hoera, ik heb een 7-jarige zoon in huis. 7 jaar het zonnetje in ons leven, 7 jaar van leuke momenten, van moeilijke opvoed momenten. 7 jaar van heel veel knuffels en kusjes. 7 jaar van veel speelplezier, bedverhaaltjes, van veel spelletjes spelen en mijn mini verwennen. 

Een 7-jarige knuffelbeer

Ik probeer altijd iets speciaals te doen voor de kids als ze verjaren. Meestal mogen ze iets lekkers kiezen of gaan we op restaurant. Mathis zijn verjaardag is vandaag dus hij heeft extra geluk en heeft een heel verjaardsweekend. Vrijdag had ik een halve dag verlof. Ik ging ze van school halen en we hebben samen in het zonnetje geaperitiefd. Wat lekkers en een drankje was dé ideale start van zijn bday weekend. Zaterdag hadden we een hele grote verrassing. Tot op het moment zelf wist hij van niets.

Nintendo uittesten

Voor mijn blog was ik uitgenodigd bij Nintendo voor de lancering van 2 nieuwe spelletjes. Sinds Mathis zijn Nintendo Switch voor zijn Lentefeest kreeg, is hij helemaal into Mario. Zijn smile was goud waard. En zijn knuffels nog meer. Eerst op de foto met Mario en dan spelletjes testen. Hij kreeg er geen genoeg van en ik weet duidelijk wat de Sint op zijn verlanglijstje mag zetten. Mario party is pas uit en stiekem mama haar favoriet. Wat een tof spelletje voor het hele gezin. Mario en zijn vrienden geven een feestje en er zijn maar liefst 80 verschillende mini spelletjes. We mochten enkele spelletjes spelen en gelukkig voor mij kon ik toch nog winnen.

Zijn favoriet was het nieuwste Labo voertuig waarmee je een vliegtuig, auto of duikbuik kunt besturen. Dat vond hij geweldig. En ik moest zeggen, ik was ook onder de indruk. Had wel eens gelezen over labo maar nooit zelf gezien. De kids moeten eerst het karton ombuigen tot het item om vervolgens ermee te kunnen spelen.

Verjaren is fun fun fun

Vervolgens reden we snel terug naar huis want daar wachten het feestje met zijn vrienden. We gingen naar een binnenspeeltuin en de kids beleefden heel wat plezier. Vandaag is de familie aan de beurt. Hij sliep de voorbije 2 nachten heel slecht, was super vroeg wakker. De enigste reden hiervoor is zijn stress voor zijn verjaardag, cadeautjes en verrassingen. Stiekem toch wel heel erg schattig, niet?

7 jaar…

  • Dan gebruik je iedere ochtend was voor je haren
  • En doe je dat helemaal alleen
  • Vind je alles saai
  • En heel veel cool
  • Wil je bij de groten horen
  • Word je toch al vrij zelfstandig
  • Maar geniet je ook nog van de armen van mama en papa

7-jarige 7-jarige 7-jarige

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: