mamablog kerstmis

Mijn beste wensen voor 2018

2017 is voorbij, en de eerste dag van 2018 is alvast begonnen. Hoog tijd om eens te bekijken wat 2017 allemaal heeft gebracht en wat 2018 hopelijk zal brengen. Mijn beste wensen voor 2018.

2018 wordt sowieso het jaar van weinig goede voornemens maar eerder eentje van “we zullen wel zien wat het jaar brengt”. Niet met het verstand het jaar ingaan, maar ons hart laten spreken. 

Mijn wensen voor 2017

Toen 2017 zich aankondigde – ben ik de enigste die vond dat gelijk gisteren was – heb ik mijn wensen lijstje gemaakt. Dat was een zeer to the point verhaal (lees hier). Ik wilde me-time, veel reizen en een sportieve uitdaging. Ik kan dubbel en dik alle kruisjes aanzetten – al moet je die me-time met een korrel zout nemen. Me-time blijft een relatief begrijp, je wekker om 5:20u zetten voor een bad is ook me-time 🙂 Maar wij hadden een leuk jaar, hebben veel genoten, hebben leuke reisjes gemaakt, lekker gaan uiteten en genoten van mijn mini’s. Ik heb de 10 miles uitgelopen (en vervolgens een half jaar een blessure gehad), ik heb mezelf overtroffen in verschillende opzichten.

Beste wensen in 2018

Voor 2018 wens ik niets bijzonders, buiten een goede gezondheid misschien voor iedereen in mijn omgeving. Iets wat je zelf niet in de hand hebt, maar waar je vandaag de dag het meest nood aan hebt. Ik wens voor de rest niets, ik neem mezelf niets voor en er staat niets gepland. Ik wil de dag kunnen plukken en dat 365 dagen lang. Ik wil genieten van onverwachtheden, van mijn mini’s, van alles rondom mij. Ik wil geen goede voornemens die ik moet nastreven. Mijn hart heeft alles dat het verlangt!

Ik wens jullie, mijn lezers alle liefde van de wereld, een goede gezondheid, veel mooie momenten, unieke momenten, warme momenten. Ik wens jullie alles wat jullie hart verlangt en meer. Ik wens jullie ook in 2018 veel leesplezier met deze blog, succes in alles dat jullie willen verwezenlijken en dit voor de komende 364 dagen.

*Nu eerst uitkateren, bijslapen van de korte nacht en bekomen van al dat eten*

Veel liefs,

mamablog beste wensen

4 gedachten over “Mijn beste wensen voor 2018

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: