vacansoleil

Mijn eerste verlof dag van 2018 lonkt

Mijn laatste verlofdag dateert van 1 januari, we zijn maart en ik moet nog wachten tot de tweede week van de Paasvakantie… Of ik dus nood heb aan vakantie? Wel euh… Ik kan gewoonweg niet wachten tot mijn eerste verlof dag van 2018 komt piepen. Niet alleen mijn eerste week als in niet werken, nee, we gaan ook nog op vakantie. Yeah. Dubbel en dik aftellen.

Nood aan verlof

Langer wachten geeft ook dubbel en dik zin in de vakantie. We trekken weg, gaan samen op Vacansoleil vakantie in Duitsland. Even de werk radar af en 100% quality time, 100% genieten van ons gezin. We kijken er enorm hard naar uit en ja, daar zijn wel meerdere reden voor.

Zo gaat Mathis in de eerste week van de Paasvakantie op Chiro kamp, je las mijn bezorgdheden al eerder hier. Ik moet hem 3 dagen achter laten en ik mag hem dan wel volledig steunen, mijn hartje is maar klein. 3 dagen zonder nieuws, 3 dagen zijn mijn liefste held in huis. Die extra quality time samen komt dus meer dan goed van pas.

Vakantie gevoel is voor mij enkel mogelijk als ik ook effectief erop uit trek. Weg van het huishouden, weg van onze bekende omgeving. Nieuwe momenten beleven, herinneringen maken en genieten, dat is vakantie. Ik sta dus te poppelen om naar Duitsland te trekken.

Op reis met Vacansoleil

Vorig jaar gingen we met Vacansoleil naar Zwitserland, dat was ons zo goed bevallen dat we dit jaar opnieuw voor Vacansoleil kiezen. De kids vertellen vandaag nog over hun vakantie. Een actieve vakantie, waarin we veel cultuur & natuur beleefden was relatief nieuw voor hen. Maar het heeft vooral heel veel indruk nagelaten. Volgens Mathis is de reis in Zwitserland zijn mooiste reis ever. Dus ook dit jaar kiezen we voor een actieve vakantie, op de camping.

Het leuke aan de camping is allereerst dat er veel te beleven valt, andere kinderen, speeltuinen, minigolf en in onze camping van nu zelfs een binnenzwembad én animatie. Daarnaast is het ideaal om met kinderen een vakantie te beleven op je eigen tempo. Wij vinden het leuk om zelf een resto te kiezen, om zelf te bepalen hoe wij onze dag indelen, ideaal dus.

En last but not least, mijn beste reden? Duitsland…. Ja, ik ken de grote steden, maar ook Duitsland heeft prachtige gebieden. Hoog tijd om ook eens wat dichter bij huis te verkennen!

Hebben jullie vakantieplannen in de nabije toekomst?

 

4 gedachten over “Mijn eerste verlof dag van 2018 lonkt

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: