mini & madam

Mini & Madam voor geluksmomentjes

Een nieuwe topper in webshop land en ik deel hem maar al te graag met jullie! Mini & Madam. Bij Mini & Madam draait alles rond het koesteren van fijne mini/mama-geluksmomentjes. In onze rol als mama gaat alles maar snel snel & hebben we amper tijd om stil te staan bij onze mini’s of tijd genoeg samen. En toch is het belangrijk zo nu en dan eens op de stop knop te duwen. Om eens stil te staan en te genieten met onze mini’s. 

Geluksmomentjes die ertoe doen

Ik schreef er al eerder over dat het bij ons thuis veel te hectisch aan toe gaat. Werken, weinig tijd ’s morgens en ’s avonds – net zoals in vele andere gezinnen. De momenten dat we kunnen, kiezen we bewust voor quality time met onze mini’s, kiezen we bewust voor wat extra speel- & aandacht plezier. Het blijft cliché om te zeggen maar het is zo verdomd waar. Het leven gaat te snel en mijn mini’s worden veel te snel groot. En dat ik niet alleen dit ‘probleem’ ervaar staat ook als een paal boven water. Alzo groeide het idee van Magaly om een online winkeltje te openen: Mini & Madam.

Mini & Madam heeft een bijzondere waarde: Inspelen op tijd samen & vooral om die tijd samen extra kostbaar te maken. Je vindt er tal van leuke items die de momenten van samen spelen, samen zijn extra koestert. Die jullie band alleen maar kan versterken en jullie momenten alleen maar gelukzaliger kunnen maken. Een webshop die je helpt met het bouwen van leuke, nieuwe herinneringen. Geluk uit een online winkeltje als het ware.

mini & madam

Fijne dingen beleven met je mini

Ons pakje kon niet op een beter moment toekomen, juist de dag alvorens mijn man en ik op huwelijksreis vertrokken – zonder kids wel te verstaan. Wat hebben we samen genoten van de boekjes voor het slapengaan! Mathis en Amélie zijn echte boekjes fans. Ze kunnen nooit genoeg krijgen van een verhaaltje voor het slapen gaan.

Voor mij was dé ontdekking de “onder-je-kussen” kaartjes. Vrolijke kaartjes waar je een persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Alvorens te vertrekken op reis, ben ik stiekem onder de 2 kussentjes een kaartje gaan verstoppen. Ze konden het nog niet zelf lezen, maar mammie liet ons weten dat ze er heel erg blij mee waren. Mathis heeft het kaartje niet meer los gelaten. Ideaal voor een lieve boodschap, een waardering naar je mini én om je gevoelens een weg naar je mini te laten banen. Deze kaartjes gaan bij ons nog veel gebruikt worden! Vooral omdat ik weet dat zeker Mathis er heel veel belang aan hecht en voor zo’n gevoelige jongen als hem het een echt schouderklopje is!

mini & madam mini & madam

Mini & Madam

Magaly hoopt alvast jou en je mini te inspireren om ook leuke mama/mini geluksmomentjes te beleven, om samen iets leuks te doen. Breng een bezoekje aan haar online winkeltje waar je tal van leuke spulletjes vindt voor mini’s van 0-10 jaar. Daar vind je tal van inspiratie om aan twinning te doen, om de juiste nagellak te vinden om samen met je dochter aan de slag te gaan of kies je eerder een stoere tattoo om met je zoon te pronken?

Wat je er nog kan vinden? Een mooie selectie aan voorleesboekjes want er gaat niets boven een rustig avond ritueel, een mooi verhaal en het aanwakkeren van je mini’s fantasie! En last but not least vind je er ook tal van spulletjes om al die mooie mama/mini geluksmomentjes te bewaren. Quote boekjes, zwangerschapsboekjes, mijlpaalkaarten en meer. Check de shop hier.

mini & madam

De eerste 50 klanten van Mini & Madam krijgen bovendien nog een geweldige verrassing in het pakje! Een originele sleutelhanger, gemaakt uit 2 delen. Deel je sleutelhanger met je liefste mini voor een speciaal moment of als dat extra duwtje in de rug. Amélie heeft de sleutelhanger aan haar boekentasje, ze is nu grotendeels droog doorheen de dag. Als wauw momentje dat we afscheid nemen van de pampers, deze speciale sleutelhanger. Zij aan de boekentas, mama aan haar werktasje. Iedere dag neemt ze een kijkje of hij er nog hangt en maakt ze mij duidelijk dat ze dezelfde heeft. Zo maken we van de gewone momentjes ook weer geluksmomentjes. En geluk, dat is waar het leven om draait!

mini & madam

7 gedachten over “Mini & Madam voor geluksmomentjes

  1. Superleuk! en de onder je kussen kaartjes zijn ook een enorme favoriet van me! Het is zo waardevol om die extra aandacht te geven aan je kinderen. Heel dierbaaren merk dat mijn kinderen er veel rustiger van in slaap vallen. Dnak voor je blog, superleuk
    Blije groet Marjolein

  2. Wat een leuke naam! Super leuk bedacht en de spulletjes zijn ook erg leuk. Ik vind het een goed initiatief want zulke tijden moet je koesteren. 🙂

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: